Aqualife søger ny kapital


  

First North meddelelse nr. 2/2011
 

Hørsholm, den 28. marts 2011
 

Aqualife søger ny kapital

I meddelelse nr. 1/2011 til First North den 7. marts 2011 blev det oplyst, at Aqualife A/S’s årsrapport for regnskabsåret 2010 først forventedes offentliggjort den 31. marts 2010. Udskydelsen var begrundet i usikkerhed omkring en række forretningsmæssige forhold i koncernen, som der nærmere var redegjort for i meddelelse nr. 1/2011.

Det må nu konstateres, at disse forretningsmæssige forhold ikke er blevet tilstrækkeligt afklaret i mellemtiden. Koncernens likviditet er anstrengt, og indfrielsen af Mærsks tilgodehavende har ikke kunnet gennemføres som planlagt. Idet realiseringen af selskabets forretningsplan fordrer en likviditet i koncernen, som ikke p.t. er til stede, må selskabet overveje principperne, efter hvilke årsrapporten kan aflægges. Aqualife A/S er holdingselskab for koncernens aktive driftsselskaber. I sammenhæng med årsrapporten for regnskabsåret 2010 medfører de beskrevne forhold, at vurderingen af værdien af kapitalandele i de underliggende aktive selskaber indregnet til kostpris på DKK 50 mio. pr. 31. december 2010 (overvejende repræsenterende immaterielle værdier), og dermed selskabets egenkapitalgrundlag, fortsat er usikker.

Bestyrelsen for Aqualife A/S har i dag besluttet, at man vil søge at få tilført kapital snarest muligt, med henblik på at skabe et tilstrækkeligt kapitalberedskab til fortsættelse af koncernens aktiviteter.

Svarende til bestemmelserne i selskabslovens § 115 og 119 vil bestyrelsen senest på den ordinære generalforsamling redegøre for de aktiviteter, der foreslås gennemført for at retablere selskabets kapital på et niveau, der tillader fortsat drift.

Dette betyder, at årsrapporten for 2010 ikke som tidligere meddelt vil blive offentliggjort den 31. marts 2011. Svarende hertil er det forventningen, at den ordinære generalforsamling ikke vil blive afholdt den 9. maj 2011.

Det er nu forventningen, at årsrapporten for regnskabsåret 2010 for Aqualife A/S vil blive offentliggjort således, at de i selskabsloven fastsatte tidsfrister overholdes. Det vil sige, at årsrapporten bliver offentliggjort så betids, at ordinær generalforsamling kan afholdes inden udgangen af maj måned. 

 

Med venlig hilsen,

 

Carsten Malby

Bestyrelsesformand 

 

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til:
Carsten Malby, bestyrelsesformand, tlf.: (+45) 20 33 03 72
Selskabets Certified Adviser er
Dahl-Sørensen & Partners A/S

                    Allan Reimann, tlf.: (+45) 33 64 92 05
   

 


Attachments

Aqualife_meddelelse_nr_2_2011_kapitalsituation.pdf