DESTIA ULKOISTAA KALUSTOA RAMIRENTILLE


DESTIA ULKOISTAA KALUSTOA RAMIRENTILLE

Destia Oy ulkoistaa työmaatilansa ja osan pienrakennuskoneistaan sekä niihin liittyvät toiminnot Ramirentille ja solmii viiden vuoden kone- ja laitevuokrasopimuksen Ramirent Finland Oy:n kanssa. Aiesopimus allekirjoitettiin tammikuussa 2011.

”Olemme saattaneet loppuun neuvottelut tammikuussa solmimamme aiesopimuksen mukaisesti. Uskomme, että tämä ratkaisu vapauttaa resursseja ydintoimintoihimme. Saamme myös laajan uudenaikaisen kaluston käyttöömme sekä kumppanuuden, jonka avulla voimme kehittää toimintojamme edelleen,” sanoo Destian hankintajohtaja Petri Roimela.

”Olemme sitoutuneet tukemaan Destian toimintoja kattavan dynaamisten vuokrausratkaisujen valikoimamme avulla, jolla pyrimme sekä yksinkertaistamaan että tehostamaan kalustohallintaa ja siihen liittyviä palveluja Destian projektikohteissa,” sanoo Kari Aulasmaa, Ramirent Finland Oy:n toimitusjohtaja.

LISÄTIEDOT
Kari Aulasmaa, toimitusjohtaja, Ramirent Finland, puh. 020 750 2822
 

Liittyvät tiedotteet: 10.1.2011 Destia allekirjoitti aiesopimuksen Ramirentin Finlandin kanssa

 

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2010 konsernin liikevaihto oli 531 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.000 työntekijää 378 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa.

Ramirent on johtava rakennuskonevuokraamo Suomessa ja vuonna 2010 sen liikevaihto oli 137 milj. euroa, ja se toimi maanlaajuisesti 43 toimipisteessä 603 työntekijän voimin.

Destia Oy on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys. Destia rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelut ulottuvat kattavasta maanpäällisestä toiminnasta myös maanalaiseen rakentamiseen.
Destia-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 540 miljoonaa euroa, henkilöstöä on keskimäärin 2 000.
Destia – Toimivampi maailma. www.destia.fi

 

JAKELU                                                               
NASDAQ OMX Helsinki                                                            
Keskeiset tiedotusvälineet                                                                 
www.ramirent.com