Incitamentsprogram Henrik T. Krabbe


 

 

Meddelelse nr.  9 - 2011 
til NASDAQ OMX Copenhagen A/S

                                                                                                                                      2011.04.01

 

Incitamentsprogram Henrik T. Krabbe

Brødrene A & O Johansen A/S har etableret incitamentsordning for CFO/finansdirektør Henrik T. Krabbe. Etableringen er begrundet i et ønske om at knytte direktøren tættere til selskabet samt skabe et resultatafhængigt incitament for vedkommende.

Ordningen er baseret på aktieoptioner, der giver Henrik T. Krabbe ret til at  købe aktier i selskabet. Antallet af aktieoptioner, der tildeles Henrik T. Krabbe, fastsættes på baggrund af incitamentsmål, der relaterer sig til markedsværdien af aktierne i selskabet.

Aktieoptionerne  modnes med 1/3  på årsdagen for tildelingen, med  1/3 på to-årsdagen for tildelingen og med 1/3 på tre-årsdagen for tildelingen og vil fra de respektive modningstidspunkter kunne udnyttes til at erhverve aktier indtil den 1. april 2021. Optionerne giver ret til at erhverve aktier til kr. 542 pr. aktie á nominelt kr. 100.

Aktieoptionerne dækkes af selskabets beholdning og løbende erhvervelse af egne aktier. Udnyttelse af optionerne er betinget af, at direktøren ikke inden modningstidspunktet har opsagt sin stilling i selskabet.

Henrik T. Krabbe tildeles optioner, der giver ret til at erhverve i alt 1.661 stk. aktier á nominelt kr. 100. 

Markedsværdien af de udstedte optioner er opgjort til kr. 278.670. Markedsværdien er beregnet ud fra Black-Scholes-modellen med anvendelse af en aktiekurs på kr. 542 og under forudsætning af, at de tildelte optioner udnyttes i 2016. Der er ved værdiansættelsen taget højde for fremtidige udbyttebetalinger svarende til 0 % af aktiekursen.

For yderligere information kontakt venligst:

CEO/adm. direktør Niels A. Johansen
Brødrene A & O Johansen A/S
Rørvang 3
2620 Albertslund

 Telefon: 70 28 00 00

 

 

 


Attachments

Incitamentsprogram HTK-1.pdf