Epec Oy:n Kajaanissa sijaitseva metsäkoneiden sovellus- ja tuotekehitysyksikkö siirtyy Ponsse Oyj:lle


Vieremä, Finland, 2011-04-06 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

PONSSE OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 6.4.2011 KLO 10.00 

Epec Oy:n Kajaanissa sijaitseva metsäkoneiden sovellus- ja tuotekehitysyksikkö siirtyy Ponsse Oyj:lle

Ponsse Oyj:n ja Epec Oy:n hallitukset ovat päättäneet, että Epec Oy:n Kajaanissa sijaitseva metsäkoneiden tietojärjestelmätuotteiden sovellus- ja tuotekehitysyksikkö siirtyy takaisin Ponsse Oyj:lle.  Epec Oy:n toiminta keskittyy Seinäjoelle.

Epec Oy on Ponssen 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa liikkuvien työkoneiden koneenohjausjärjestelmiä, elektroniikkaa ja ohjelmistoja vaativiin olosuhteisiin. Epec on suunnitellut ja valmistanut PONSSE tietojärjestelmätuotteet vuodesta 2004 alkaen.

Siirrolla vahvistetaan yhtiöiden keskittymistä ydinosaamiseensa. Siirto mahdollistaa PONSSE metsäkoneiden tietojärjestelmätuotteiden entistä vahvemman kehityksen sekä Epec Oy:n entistä paremman keskittymisen muiden työkoneasiakkaiden tarpeisiin ja sitä kautta yhtiön kasvun. Epec Oy tulee jatkamaan PONSSE tietojärjestelmätuotteiden valmistamista.

Järjestelyn mahdolliset henkilöstövaikutukset tulevat olemaan hyvin rajalliset. Siirron suunniteltu ajankohta on 1.5.2011.

Vieremällä 6. huhtikuuta 2011 

PONSSE OYJ

Juho Nummela
toimitusjohtaja 

LISÄTIETOJA 
Toimitusjohtaja Juho Nummela, Ponsse Oyj, puh. 0400 495 690 

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy 
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ponsse.com

Ponsse Oyj on tavaralajimenetelmän metsäkoneiden myyntiin, tuotantoon, huoltoon ja teknologiaan erikoistunut yritys, jonka toimintaa ohjaa aito kiinnostus asiakasta ja tämän liiketoimintaa kohtaan. Yhtiö kehittää ja valmistaa kestävän kehityksen mukaisia, innovatiivisia puunkorjuuratkaisuja asiakastarpeiden mukaisesti.                                                                    

Metsäkoneyrittäjä Einari Vidgrén perusti yhtiön vuonna 1970, ja yhtiö on koko historiansa ajan ollut tavaralajimenetelmään perustuvien puunkorjuuratkaisujen edelläkävijä. Ponssen kotipaikka on Suomessa Vieremällä. Yrityksen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisella listalla.