Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Schaumann Properties A/S


København, Danmark, 2011-04-06 10:26 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   

Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.15 afholder Schaumann Properties A/S ordi­nær generalforsamling på selskabets adresse, Masnedøgade 28, 2100 København Ø, med føl­gende dagsorden:

  1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed.
  2. Forelæggelse af årsrapport samt revisionspåtegning og beslutning om godkendelse af års­rapporten.
  3. Beslutning om anvendelse af årets overskud, herunder fastsættelse af udbyttets størrelse eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.
  4. Meddelelse af decharge for bestyrelse og direktion.
  5. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  6. Valg af revisorer.
  7. Forslag fra bestyrelsen om at ophæve vedtægternes § 2 med bestemmelse om at selskabets hjemsted er Gentofte Kommune.
  8. Forslag fra bestyrelsen om at nedsætte selskabets aktiekapital til dækning af underskud, herunder forslag om ændring af stykstørrelsen på selskabets aktier, samt ændringer af selskabets vedtægter i forbindelse hermed.
  9. Forslag fra bestyrelsen om at bemyndige bestyrelsen til at forhøje selska­bets aktiekapital med op til nominelt kr. 500.000.000 ved tegning af aktier til en kurs svarende til markedskursen eller, såfremt kapitalforhøjelsen sker i forbindelse med en fortegningsemission, til en favørkurs fastsat af bestyrelsen, samt i konsekvens heraf ændring af selskabets vedtægter. Bemyndigelsen skal være gældende i perioden fra og med 28. april 2011 til og med 31. december 2015. Bemyndigelsen erstatter den gældende be­myndigelse i vedtægternes § 8.
  10. Eventuelt.

Attachments

Indkaldelse til Ord GF i SP 2011.pdf