Dan-Ejendomme as overtager administrationen af 21 ejendomme


Hellerup, 2011-04-12 08:46 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Dan-Ejendomme as overtager pr. 1. juli 2011 forvaltningen af en ejendomsportefølje med i alt 21 ejendomme indeholdende cirka 450 lejemål. Porteføljen har en værdi på cirka 500 mio. kr. Porteføljen er ejet af Pensionskassen for Farmakonomer, og Danmarks Apotekerforenings Jubilæumsfond. Opgaven har hidtil været varetaget af LEA Ejendomsparter A/S.

Om baggrunden for valget af Dan-Ejendomme as fortæller adm. direktør Peter Bache Vognbjerg, FarmaPension:

- ”For os er det vigtigt, at vi får en administration, der fagligt og kvalitetsmæssigt er i top. Vores eksterne administrator sørger for alt vedrørende ejendommene, herunder servicering af os som ejere og naturligvis serviceringen af vores lejere. Det er vores vurdering, at Dan-Ejendomme as kan gøre en positiv forskel på både afkast og service”.

Dan-Ejendomme as, der i februar 2010 overtog konkurrenten Kuben Ejendomsadministration A/S, mærker en stigende efterspørgsel efter selskabets kerneydelser – ejendomsadministration og -drift.

- ”Først og fremmest er flere af vores pensionskassekunder igen begyndt at investere i ejendomme. Det øger omsætningen hos os. Dernæst ser vi generelt en øget efterspørgsel efter professionel forvaltning af såvel ejendomme som porteføljer”, fortæller adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Dan-Ejendomme as, og fortsætter ”Det er derfor særdeles tilfredsstillende, at vi nu har indgået en aftale med en ny institutionel investor som FarmaPension.”

Dan-Ejendomme as forvalter porteføljer og ejendomme for langt over 100 mia. kr. for en række professionelle investorer, herunder institutionelle investorer, ejendomsselskaber, fonde, banker og boligforeninger mv.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen på hdj@dan-ejendomme.dk eller 27 90 10 35.

 

Fakta om Dan-Ejendomme as

Dan-Ejendomme as er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber. Selskabet administrerer på vegne af investorer, boligforeninger, ejer- og andelsboligforeninger mv. cirka 2.000 ejendomme med over 70.000 lejemål i Danmark. Dan-Ejendomme as er en totalleverandør, der tilbyder administration og drift af bolig- og erhvervsejendomme, forretningsføreraftaler, bygherrerådgivning, byggeadministration, drift og vedligehold, udlejning af boliglejemål, energiledelse mv. Endvidere tilbyder selskabet via varemærket JKE Estate Agents udlejning af erhvervslejemål samt salg og vurdering af erhvervsejendomme, ligesom Dan-Ejendomme as via Andelsboligmæglerne formidler andelsboliger. Selskabet har kontorer i Hellerup (hovedkontor), Valby, Aalborg, Århus og Kolding.


 

Dan-Ejendomme as består desuden af det 40%-ejede UngesBoligService.dk I/S, det 25%-ejede associerede selskab OPP Vildbjerg Skole A/S, det 33%-ejede selskab OPP Hobro Tinglysningsret A/S samt det 33%-ejede associerede selskab OPP Ørstedskolen A/S. Dan-Ejendomme as er et 100%-ejet datterselskab af det børsnoterede Dan-Ejendomme Holding as, som er noteret på OMX NASDAQ.

 


Attachments

Dan-Ejendomme as overtager administrationen af 21 ejendomme.pdf