Forløbet af ordinær generalforsamling i Netop Solutions A/S 15. april 2011

Netop Solutions A/S har i dag afholdt ordinær generalforsamling.


Birkerød, den 15 april 2011, 2011-04-15 12:48 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

 

 

 

Meddelelse nr. 4-2011

 

15. april 2011

 

Forløbet af ordinær generalforsamling i Netop Solutions A/S 15. april 2011

 

Netop Solutions A/S har i dag afholdt ordinær generalforsamling. Bestyrelsesformandens og den administreren­de direktørs beretning og orientering om udviklingen i koncernen blev taget til efterretning, og årsrappor­ten for 2010 blev godkendt.

Forslaget om at overføre årets resultat til næste regnskabsår blev godkendt.


De tre generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer Ib Kunøe, Jan Elbæk og Henning Hansen var på valg og blev genvalgt. Torben Frigaard Rasmussen var på nyvalg og blev valgt ind i bestyrelsen. Peter Schüpbach genopstillede ikke, og udtræder af bestyrelsen.

Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab blev genvalgt som revisor for selskabet.

Bestyrelsen forslag om, at generalforsamlingen ændrer bemyndigelsen bestyrelsen i vedtægternes § 4 stk. 12 således at bestyrelsen bemyndiges til indtil 14. april 2016 ad én eller flere omgange at forhøje aktiekapitalen med højest nominelt kr. 2.836.420 uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer blev behandlet. Generalforsamlingen vedtog det fremsatte forslag.

Bestyrelsens forslag om fornyelse af bemyndigelsen i § 4 stk. 1-4, der bemyndiger bestyrelsen til indtil den 14. april 2016 at træffe beslutning om udstedelse af 500.000 tegningsoptioner med henblik på etablering af en incitamentsordning for selskabets medarbejdere samt kapitalforhøjelse i den forbindelse på højest nominelt kr. 2.500.000 uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer blev behandlet. Generalforsamlingen vedtog det fremsatte forslag.  

Bestyrelsen forslag om, at dirigenten blev bemyndiget til at foretage de nødvendige justeringer af nummereringen af vedtægternes bestemmelser samt bemyndiges til at foretage det nødvendige i forbindelse med anmeldelse og registrering af vedtægtsændringerne hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen blev vedtaget.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Ib Kunøe som bestyrelsesformand.

 

Bestyrelsen har således følgende sammensætning:
 

Ib Kunøe (bestyrelsesformand)

Henning Hansen

Jan Elbæk

Torben Frigaard Rasmussen

Jakob Bork (medarbejdervalgt)

Søren Bach (medarbejdervalgt)

Marcus Kaber (medarbejdervalgt)

 

Om Netop

Netop udvikler og sælger markedsledende softwareløsninger, der giver mulighed for hurtig, sikker og stabil overførsel af video, skærmbilleder, lyd og data mellem to eller flere computere. Selskabet har tre forretningsområder: Administration, Education og Communication. Inden for Administration er Netop Remote Control den sikreste, mest pålidelige og skalerbare fjernbetjeningsløsning på markedet i dag. Løsningen, der anvendes af mere end 50 % af Fortune 100-selskaberne, bidrager til, at virksomheder kan nedbringe deres omkostninger og opfylde standarderne for sikkerhed og overholdelse. Inden for Education er Netop den førende i verden inden for softwareløsninger til classroom management, som hjælper lærere i 75 lande med at gøre undervisningsarbejdet med teknologi lettere og mere effektivt. Det giver bl.a. højere effektivitet og bedre karakterer. Inden for Communication er Netop Live Guide en live chat-løsning, der giver virksomheder bedre kundeservice, øger effektiviteten og salget og som konverterer besøgende på selskabets hjemmeside til kunder. Netop har hovedkontor i Danmark, beskæftiger 130 ansatte og har datterselskaber i USA, Storbritannien, Kina, Rumænien og Schweiz. Selskabet sælger sine løsninger til offentlige og private kunder i mere end 80 lande. Netop Solutions A/S er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Læs mere på: www.netop.com.



 

 

 

 

         Administrerende direktør Kurt Bager
         
         Telefon: 45 90 25 25
         
         E-mail:kgb@netop.com


Attachments

Forlbet af generalforsamling.pdf