3L System Group tecknar avtal med Yellow Pages Group New Zealand


Stockholm, 2011-04-18 13:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Nya Zeeländska Yellow Pages Group har valt 3L Medias system 3L Social Media Platform, 3L SMP, för annonsering på Facebook – världens största sociala nätverkstjänst på internet.

Yellow™, med en kundbas på ca 125 000 annonsörer och lokala företag och över 2 miljoner internetbesökare per vecka kommer att lansera sitt nya erbjudande baserat på 3L SMP under maj månad 2011.

- Att vinna en upphandling med en av de ledande och mest innovativa Gula Sidor- och Sökmediaföretagen i världen för vår nya plattform 3L SMP markerar ett viktig milstolpe för 3L Media i ljuset av den förändring som Sökmediaindustrin just nu går igenom. Att få lägga till Yellow till den snabbt växande listan av kunder är både strategiskt och finansiellt viktigt för oss, säger Fredrik Ruben, VD & Koncernchef, 3L System Group.

3L Media är den ledande leverantören av affärssystem till nya och traditionella Sökmedia- och Gula Sidor-företag. 3L Medias fokus ligger i att hjälpa våra nya och befintliga kunder i den förändring som marknaden för lokalt sök och sökmedia just nu upplever genom att leverera innovativa och effektiva lösningar för annonsering för små och medelstora företag.

3L SMP säljs som en webbaserad tjänstelösning med en transaktionsbaserad affärsmodell och en årlig förnyelseavgift. 3L Systems intäkter från affären ökar med användandet av produkten. Transaktionsintäkterna från affären beräknas kunna uppgå till ca 2 Mkr redan under det första året.

 

För mer information:

Fredrik Ruben, VD & Koncernchef
3L System Group (publ)
Tel. +46-8-705 38 00
E-Mail: fredrik.ruben@3lsystem.com

 

 

Om 3L System Group:
3L System Group utvecklar avancerade mjukvarusystem för att hjälpa kunder inom bygg-, fastighets- och mediebranschen att uppnå konkurrensfördelar i en värld där service och affärer allt oftare sker online. Bolaget tillhandahåller dessutom kundanpassningar, installation, utbildning och support kring produkterna. Bolagets aktier handlas på NasdaqOMX First North och Avanza Bank är bolagets Certified Adviser. Se även www.3lsystem.com


Attachments

Press Release Yellow New Zealand SMP_Svensk.pdf