Ramirentille uusi tunnussävel ja Rami animoituna filmitähtenä

LEHDISTÖTIEDOTE 10.5.2011


        

Ramirent julkistaa tänään uuden Let’s solve it –tunnusävelensä animaatiofilmillä, jossa Ramirentin keulakuva Rami kertoo vuokrauksen hyödyistä.

“Jatkamme työtämme, jossa pyrimme olemaan brändinä läsnä kaikissa kohtaamispisteissä, joissa voimme olla yhteydessä asiakkaisiimme. Olemme luoneet Ramirentille vahvan brändi-imagon ja visuaalisen ilmeen printtimateriaaleihin, verkkoon sekä fyysisiin kohtaamispisteisiin, kuten asiakaspalvelupisteisiimme. Nyt uudistamme tapaa, jolta kuulostamme ja miten esiinnymme”, sanoo viestintä- ja brändijohtaja Franciska Janzon.

”Meillä on ilo kutsua sinut kuuntelemaan Ramirentin Let´s solve it –tunnussäveltä, jolla pyrimme erottautumaan kilpailijoistamme ja vahvistamaan brändimme rentoa ja käytännönläheistä imagoa. Tämä on uusi ja jännittävä tapa tulla tunnetuksi uusille potentiaalisille asiakkaille ja muille sidosryhmille.”

Rami painottaa: Miksi ostaa, kun voit vuokrata?

Kaikki tuntevat Ramin. Hän on todennäköisesti Ramirentin parhaiten tunnettu kasvo ja keulakuva, joka herää nyt eloon myös animoituna filmitähtenä. Rami kertoo animaatiossa vuokraamisen eduista ja meidän ongelmaratkaisun lähestymistavasta luovalla, hauskalla ja viihdyttävällä tavalla.

”Rami on aina ollut meille tärkeä keulakuva, joka edustaa arvojamme; avoimuutta, edistyksellisyyttä ja sitoutumista. Animoidussa filmissä Rami pääsee ilmaisemaan asenteemme nyt aiempaa selkeämmin”, Franciska Janzon jatkaa.

Rami esittää animaatiossa vuokraamisen tärkeimmät taloudelliset ja käytännön hyödyt, joiden ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä heidän ydinliiketoimintaansa. Teemme sen mahdolliseksi, sillä vuokraamisen avulla asiakkaillamme on pienempi tarve investoida ja voivat vapauttaa pääomaa sekä keventää hallinnollista rasitusta, kun eivät omista omaa kone- ja laitekantaansa.

Yhä useammat yritykset ovatkin löytäneet Ramirentin tarjoamat vuokrakoneiden ja -laitteiden edut. Tekemisemme tiivistyykin brändilupauksessamme – Let’s solve it!

Katso, kuuntele ja lataa

Katso uusi animaatiomme ja kuuntele Let´s solve it! –tunnussävelmämme Ramirentin Facebook-sivuilla. Voit myös ladata sävelen soittoäänenä matkapuhelimeesi:
http://www.facebook.com/pages/Ramirent/148226001869868

Lisätietoa:

Franciska Janzon
Viestintä- ja brändijohtaja
Puhelin 020 750 2859
GSM: 040 192 1653
franciska.janzon@ramirent.com

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2010 konsernin liikevaihto oli 531 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.000 työntekijää 382 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

JAKELU                                                                   
Keskeiset tiedotusvälineet                                                                 
www.ramirent.com