Selskabsmeddelelse nr. 18 / 2011 - Trykfejl i årsrapporten


Selskabet er blevet opmærksom på, at der i den officielle danske version af Årsrapporten i sektionen ” Forventninger til regnskabsåret 2011” er en trykfejl. Sektionen er trykt således:

”Da regnskabsåret 2011 fortsat forventes at blive påvirket af gennemførelsen af restruktureringen, er forventningerne for året et resultat på DKK 0,0 til 10,0 millioner før skat og værdireguleringer.

Den første halvdel af regnskabsåret 2011 vil blive præget af opbygningen af en ny budgetmodel baseret på en CAPEX-planlægning per ejendom for at understøtte S6 restruktureringsrapporten til brug for de afsluttende forhandlinger med bankerne om en udsættelse af standstill-aftalerne.

Parallelt hermed forberedes en fortegningsretsemission, der forventes gennemført i slutningen af juni 2011, forudsat at der indgås en aftale med bankerne. Som en konsekvens af forhandlingerne med bankerne vil en cashflow finansieret CAPEX-plan, der fokuserer på forskellige CAPEX-programmer og renoveringer af lejemål blive påbegyndt i anden halvdel af regnskabsåret 2011.

Fra september 2010 har Selskabet kunnet noteret en række positive tendenser: Antallet af ledige lejemål er blevet reduceret, og setup'et omkring lejeopkrævning og registreringen af ledige enheder er styrket. I alt, som en effekt af restruktureringen, er forventningen til året et resultat på DKK 20,0 til 30,0 millioner før skat og værdireguleringer.”

Forventningerne til resultat for 2011 skulle naturligvis have været anført ens i første og tredje afsnit. Den korrekte forventning er DKK 0,0 til 10,0 millioner før skat og værdireguleringer og tredje afsnit skal derfor læses:

”Fra september 2010 har Selskabet kunnet noteret en række positive tendenser: Antallet af ledige lejemål er blevet reduceret, og setup'et omkring lejeopkrævning og registreringen af ledige enheder er styrket. I alt, som en effekt af restruktureringen, er forventningen til året et resultat på DKK 0,0 til 10,0 millioner før skat og værdireguleringer.” 

I den engelske version af årsrapporten er forventningerne angivet korrekt.

 

Med venlig hilsen

Tower Group A/S

 

Martin Coté

CEO

 

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til Martin Coté CEO, på tlf.: +420 725 716 755.


Attachments

FBM nr 18 - 2011 - Trykfejl i arsrapporten.pdf