European Wind Investment A/S kvartalsrapport 1. kvartal 2011


European Wind Investment A/S’ kvartalsrapport for 1. kvartal 2011 er godkendt af selskabets bestyrelse og vedhæftet som fil til denne meddelelse. 

Periodens resultat er på t.kr. 306 før skat, og anses for tilfredsstillende. Der har i første kvartal 2011 været fokus på indkøb af allerede opførte møller samt opførelse af nye møller til selskabet. 

Elsalget har, ud fra vindindekset, været som forventet. Produktionen dækker over en dårlig januar, og en fantastisk februar og en middel marts måned. Gennemsnitlig har produktionen i første kvartal været som forventet. Elpriserne har i den seneste tid været stigende som mange andre råvarepriser. Således lå elprisen ved udgangen af marts måned på 41,31 øre pr. kWh i Vestdanmark. 

Selskabet vandt udbuddet på Sdr. Omme statsfængselsområde i 1. kvartal. EWII planlægger at opføre 12 vindmøller med en årlig produktion i intervallet 75.000.000 til 90.000.000 kWh. Der er blevet valgt rådgivere og igangsat VVM redegørelse på projektet. Udgifter til dette projekt bliver aktiveret som vindmøller. 

Selskabet har stor fokus på den daglige drift, hvor den driftsansvarlige løbende følger produktionen og møllernes oppetid (den tid hvor møllerne er til rådighed til produktion). Det har således været muligt at forbedre oppetiden på de allerede indkøbte møller, og det er ledelsens overbevisning, at det samme vil være tilfældet for de fremtidige investeringer. 

Sdr. Omme projektet vil være et stort omdrejningspunkt for selskabet den kommende tid. Projektet vil løbe over de kommende 2 år indtil møllerne er sat i drift. Selskabet har oprettet en hjemmeside til formålet - se www.ewii.dk eller gå direkte ind på sdromme.ewii.dk.

 

Med venlig hilsen

European Wind Investment A/S 

Certified Adviser er Advizer. 

 

Kontakt vedrørende ovenstående kan rettes til: 

Bestyrelsesformand i European Wind Investment A/S:

Knud Steen Larsen – 79 33 34 35

 

Direktør i European Wind Investment A/S:                    

Thorkild Steen Sørensen – 76 25 01 46 

 

eller 

 

Advizer 

Morten Kristensen – 70 22 50 33


Attachments

1_kvartal_2011.pdf EWII_meddelelse_kvartalsrapport_1_2011.pdf