Ny cheftræner på plads i KIF Kolding


First North meddelelse nr. 5 – 4. juni 2011

 

Ny cheftræner på plads i KIF Kolding

 

Efter 13 sæsoner som cheftræner, sportschef og konsulent i KIF Kolding vender Ingemar Linnéll efter eget valg tilbage til Stokholm. Ingemar Linnéll har betydet enormt meget for den udvikling KIF har været gennem siden 1998 og det er med stor taknemlighed KIF siger farvel. Ingemar vil dog stadig have en konsulent funktion med fokus på strategisk udvikling i KIF Kolding.

 

KIF Håndbold Elite A/S kan allerede nu løfte sløret for hvem, der skal stå i spidsen for KIF Koldings herrer de næste 3 år. Det bliver Peter Bredsdorff-Larsen, der som cheftræner får ansvaret for at få det mest vindende danske herrehåndboldhold tilbage til der hvor alle koldingensere føler holdet hører til, nemlig blandt de allerbedste i Danmark.

 

Peter Bredsdorff- Larsen er et velrenommeret trænernavn i Danmark og KIF Kolding ser ham som den rette til at afløse efter 13 sæsoner med svensk cheftræner for klubbens herrehold.

 

Peter forsætter samtidig som trænerassistent på herre A-landsholdet, hvorfor KIF Kolding og Peter i samarbejde skal finde en kvalificeret co-træner.

 

KIF Koldings direktør Jens Boesen siger om aftalen:

 

”Jeg er glad for at kunne præsentere Peter Bredsdorff-Larsen i KIF Kolding. Jeg tror og håber, at det sender et signal om, at vi stadig har ambitionerne om at være med blandt de allerbedste i herreligaen i Danmark, og at vi vil tilbage i de fineste europæiske selskaber som Champions League eller den kommende Euro League. Jeg er sikker på, at Peter kan bidrage med det, der skal til for at vores målsætning kommer til at lykkes.”

 

For yderligere information om KIF Håndbold Elite A/S kontakt da:

 

Adm. Direktør, Jens Boesen på telefon 76 32 60 01

KIF Håndbold Elite A/S:

Ambolten 2-6

6000 Kolding

Hjemmeside: www.kif.dk

 

Certified Adviser:

BankNordik P/F

Húsagøta 3

Postbox 3048

FO-110 Tórshavn

Færøerne

Niels Juel Arge, +298 330 351

John Rajani, +298 330 352

www.banknordik.fo

www.banknordik.dk

 

 

KIF Håndbold Elite A/S er et selskab, hvis formål er at drive elitehåndbold. Dameligaen (DHL) under navnet KIF Vejen, herreligaen (HHL) under navnet KIF Kolding og 2. og 3. division damer og herrer under navnet KIF Vamdrup med tilhørsforhold og hjemmebane i de nævnte byer.


Attachments

Fondsbrsmeddelelse nr  5 - 04.06.11 - ny cheftrner til KIF Kolding.pdf