Clément Puybaret Ponsse S.A.S.:n toimitusjohtajaksi

PONSSE OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 14.6.2011 KLO 13.00


Vieremä, Finland, 2011-06-14 12:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Clément Puybaret Ponsse S.A.S.:n toimitusjohtajaksi

Forest Engineer Clément Puybaret (30) on nimitetty Ponssen tytäryhtiön, Ponsse S.A.S.:n toimitusjohtajaksi 15.8.2011 alkaen. Nykyinen Ponsse S.A.S.:n toimitusjohtaja ja Etelä-Euroopan aluejohtaja Tapio Ingervo siirtyy uuden työnantajan palvelukseen, mutta toimii Ponsse S.A.S.:n hallituksen jäsenenä tämän vuoden loppuun asti. Etelä-Euroopan (Espanja, Portugali) alueista vastaa jatkossa vaihtokoneiden tuotepäällikkö Jussi Hentunen.

Puybaret on työskennellyt Ponsse S.A.S.:n palveluksessa vuodesta 2006 lähtien ja hän siirtyy Ponsse S.A.S.:n toimitusjohtajan tehtävään myyjän ja kouluttajan tehtävistä.

Clément Puybaret raportoi Ponsse Oyj:n myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrénille ja hänen sijaintipaikkansa on Gondreville.

Vieremällä 14. kesäkuuta 2011

PONSSE OYJ

Juho Nummela

toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA

Toimitusjohtaja Juho Nummela, Ponsse Oyj, puh. 0400 495 690

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy 
Keskeiset tiedotusvälineet

www.ponsse.com

Ponsse Oyj on tavaralajimenetelmän metsäkoneiden myyntiin, tuotantoon, huoltoon ja teknologiaan erikoistunut yritys, jonka toimintaa ohjaa aito kiinnostus asiakasta ja tämän liiketoimintaa kohtaan. Yhtiö kehittää ja valmistaa kestävän kehityksen mukaisia, innovatiivisia puunkorjuuratkaisuja asiakastarpeiden mukaisesti.                                                                    

Metsäkoneyrittäjä Einari Vidgrén perusti yhtiön vuonna 1970, ja yhtiö on koko historiansa ajan ollut tavaralajimenetelmään perustuvien puunkorjuuratkaisujen edelläkävijä. Ponssen kotipaikka on Suomessa Vieremällä. Yrityksen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisella listalla.