AS Goldinvest Asset Management uzsākusi klientu lojalitātes programmas īstenošanu- Latgold VISA card


Rīga, 2011-06-17 08:04 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Sākot ar 2011.gada jūniju AS Goldinvest Asset Management uzsākusi klientu lojalitātes programmas īstenošanu– Latgold VISA card. Programmas ietvaros klienti saņems SEB bankas VISA kredītkarti ar individuāli veidotu dizainu. Vienlaicīgi ar Latgold VISA card klientu lojalitātes programmu, AS Goldinvest Asset Management sāk piedāvāt UZKRĀJOŠO dārgmetālu programmu UDP.

Latgold VISA karte ir starptautiska kredītkarte ar individuāli veidotu dizainu, kas Goldinvest Asset Management klientiem tiks izsniegta, individuāli izvērtējot līdzšinējo sadarbību un izsakot savu atzinību un augstāko novērtējumu sadarbībai ar klientu. . Klients kā kartes lietotājs saņems ne tikai VISA kredītkartes lietošanas priekšrocības, bet arī kļūst par AS Goldinvest Asset Management VIP klientu.

Lojalitātes programmas ietvaros klients saņems īpašus nosacījumu un atlaides arī no AS Goldinvest Asset Management sadarbības partneriem. Sadarbības partneru loku ir plānots paplašināt. Šobrīd Latgold VISA card klientiem ir iespējas saņemt ERGO apdrošināšanas sabiedrības VIP klientu servisu un īpašus nosacījumus uz īpašuma, ceļojumu un veselības apdrošināšanu.Sīkāku informāciju par Latgold VISA card pakalpojumiem un noteikumiem var saņemt mājas lapā www.latgold.lv .

Vienlaicīgi ar Latgold VISA card klientu lojalitātes programmu, AS Goldinvest Asset Management sāk piedāvāt UZKRĀJOŠO dārgmetālu programmu UDP. UDP ietvaros katru mēnesi vismaz viena gada garumā tiek veikta dārgmetāla iegāde (pēc izvēles-zelts, sudrabs, platīns vai palādijs) par summu ne mazāku kā 500 EUR. Ieguldījumi dārgmetālos vienmēr bijuši svarīgi, bet vieni no svarīgākajiem iemesliem izvēlei ieguldīt šajā aktīvā ir :

1) pasargāt savus uzkrājumus no inflācijas, defolta ietekmes un saglabāt savu pirktspēju ekonomikas krīzes apstākļos

2) stabilizēt savu uzkrājumus no neparedzētām valūtu kursa svārstībām

3) saglabāt savu ieguldījumu vērtību ilgtermiņā

Regulāri ikmēneša ieguldījumi dārgmetālos, palīdz izvairīties no straujām cenu svārstībām un tā ietekmi uz nopirkto dārgmetālu vidējo cenu, kas ilgtermiņā izlīdzinās.

Sīkāku informāciju par Latgold VISA card pakalpojumiem un noteikumiem var saņemt mājas lapā www.latgold.lv .

Par AS Goldinvest Asset Management:

Goldinvest Asset Management ir dibināts 1997.gadā un darbojas sadzīves un rūpniecisko dārgmetālu uzpirkšanas, pārstrādes un pārdošanas biznesā, kā arī investīciju dārgmetālu (zelts, pallādijs, platīns, sudrabs u.c.) pirkšanas un pārdošanas biznesā. Uzņēmums arī izsniedz aizdevumus pret dārgmetālu ķīlu. Uzņēmumam ir meitas sabiedrība Krievijā, filiāle Lietuvā, kā arī pieder daļas A/S „VEF” un uzņēmumā „VEF Komunikāciju Serviss”. Uzņēmuma akcijas ir iekļautas biržas NASDAQ OMX Riga alternatīvajā akciju tirgū First North. Papildus informācija par „Goldinvest Asset Management”: http://www.latgold.lv/

         Papildus informācija:
         Arnis Linde
         Projektu vadītājs
         AS Goldinvest Asset Management
         Tālrunis: +371 22050691
         e-pasts: arnis.linde@latgold.lv
         
         
         Sertificētais konsultants:
         Ģirts Apsītis
         Valdes priekšsēdētājs
         SIA "Ardente"
         Tālrunis: +371 29466577
         e-pasts: ardente@ardente.lv