FLSmidth opnår ordre på kulhåndteringsprojekt i Indien


PRESSEMEDDELELSE

FLSmidth har modtaget en ordre til en værdi af cirka DKK 180 mio. fra Jhabua Power Ltd. på levering og montage af den første fase af et kulhåndteringsanlæg med en kapacitet på 1.800 tons i timen til et forestående kraftværkprojekt i Jhabua i delstaten Madhya Pradesh i det centrale Indien. Jhabua Power Ltd. er et 100%-ejet datterselskab af Avantha Power & Infrastructure Limited.

 

Denne ordre omfatter fase et af projektet. FLSmidth har ligeledes modtaget en hensigtserklæring på fase to som, hvis den indenfor 12 måneder udgør en effektiv kontrakt, vil tilføre yderligere en værdi af cirka DKK 70 mio. 

 

Det er en turnkey-ordre som blandt andet omfatter konstruktion, ingeniørarbejde, fabrikation, montage, afprøvning og transport til byggepladsen. Leverancen indeholder tippeapparater til jernbanevogne, lamelfødebånd, lagermaskiner, et transportbånd, neddelere, vibrerende fødesigter og afkastevogne. Leverancen omfatter endvidere eludstyr samt udstyr til bekæmpelse af luftforurening herunder et anlæg til støvbekæmpelse og støvudtag som lever op til alle miljøkrav.

 

"Alle de centrale udstyrsleverancer er FLSmidths egne produkter, og ordren styrker FLSmidths position som leverandør af komplette løsninger baseret på One Source-strategien. FLSmidth afvikler lige nu en ordre på et kulhåndteringsanlæg som den samme kunde, Avantha Power, afgav i 2010, og den nye ordre repræsenterer en tilsvarende leverance. Vi er stolte over at kunderne vælger os som deres One Source-leverandør," udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth.

 

 

                      ------------------------------------- 

 

 

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.

 

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

 

 

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til pdf fil