FLSmidth indgår aftale om køb af Darimec S.r.L.


PRESSEMEDDELELSE

 

FLSmidth har indgået aftale om at købe den samlede aktiepost i Darimec S.r.L., et italiensk firma der konstruerer og fremstiller tandkranse, drev og specialbyggede gear hovedsagelig til cement- og mineralindustrierne.

 

Darimec er en højt specialiseret gearproducent og har solgt over 1100 tandkranse i hele verden. I produktprogrammet indgår blandt andet tandkranse til ovne og møller, alle slags drev, specialgear, ovnruller og løberinge, reparation, ombygning og tilpasning af eksisterede gear samt service til cement- og mineralindustrierne.

 

Aftalen om aktiekøb og den efterfølgende overtagelse af Darimec S.r.L. supplerer og understøtter de nuværende aktiviteter i FLSmidth MAAG Gear, FLSmidths produktselskab som med succes er i gang med at ekspandere globalt inden for cement- og mineralindustrien. Som en del af den verdensomspændende FLSmidth-koncern med dens stærke position inden for cement- og mineralindustrien får FLSmidth MAAG Gear og Darimec S.r.L. nu mulighed for en betydelig udvidelse af deres aktiviteter på det globale marked.

 

"Vi udvikler til stadighed grundlaget for vore kerneprodukter inden for cement- og mineralindustrierne. Overtagelsen af Darimec S.r.L. supplerer og udvider FLSmidth MAAG Gears produktprogram og forretningsområde, idet det bliver muligt for os at levere egenfremstillede gearløsninger til cement- og mineralindustrierne. Aftalen understøtter endvidere vores øgede fokus på services og reservedele, idet den gør os i stand til globalt at levere løsninger til udskiftning af gear," udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

 

Darimec S.r.L. blev grundlagt af en italiensk iværksætter Mario Dagnoni i 1961.   

 

Darimec har en produktionsvirksomhed i Segrate nær ved Milano i Italien og beskæftiger 34 højtkvalificerede medarbejdere.

 

 

                 -------------------------------------

 

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.

 

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

 

 

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til pdf fil