AkzoNobel benoemt nieuwe Corporate Director Investor Relations


25 augustus 2011

AkzoNobel heeft vandaag bekendgemaakt dat Jonathan Atack is benoemd tot nieuwe Corporate Director Investor Relations. Hij begint in deze functie op 1 oktober 2011. 

Jonathan Atack, die de Britse nationaliteit heeft, was tot voor kort werkzaam als Chief Financial Officer bij ING Investment Management in Nederland. Vanaf 2004 heeft hij binnen ING diverse functies bekleed, onder andere bij Investor Relations en Finance en Risk management. Voorafgaand aan de periode bij ING was hij werkzaam bij Investor Relations voor easyJet, de Royal Bank of Scotland en Six Continents.

"We zijn verheugd over de komst van Jonathan bij AkzoNobel. Met zijn omvangrijke ervaring bij diverse multinationals voegt hij waardevolle expertise aan ons team toe en zal de professionaliteit van onze investor relations verder verbeteren," aldus Keith Nichols, Chief Financial Officer van AkzoNobel.

Jonathan behaalde een graad in Engineering Science aan de universiteit van Oxford en een MBA aan de London Guildhall University.

- - -

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. Wij voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International en Eka. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, we behoren tot de Global Fortune 500 en hebben een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten onze circa 55.000 medewerkers zich in voor topkwaliteit en het realiseren van "Tomorrow's Answers Today(TM)".

Niet voor publicatie - voor meer informatie

Corporate Media Relations, tel. 020 502 78 33        Corporate Investor Relations, tel. 020 502 78 56

Contactpersoon: Oskar Bosson                            Contactpersonen: Huib Wurfbain, Ivar Smits

 

 

 


Attachments

AkzoNobel - cv Jonathan Atack Pdf file AkzoNobel persbericht