Suomen pohjoisin kauppakeskus katettiin Finnforest-ratkaisuin


Metsäliiton Puutuoteteollisuus on toimittanut Finnforest-kattoelementit ja liimapuurungon Suomen pohjoisimpaan kauppakeskukseen, K-Rajamarket Suomenrinteeseen.

”Liki 3000-neliöisestä K-Rajamarketista tulee yksi Suomen suurimmista puurakenteisista kaupoista ja ostoksilla kävijöitä ja matkailijoita houkutteleva maamerkki Nuorgamiin”, sanoo kauppias Jari Suomenrinne.
”Halusimme rakennusmateriaaliksi puun sen ekologisen kestävyyden ja esteettisyyden vuoksi. ”


”Finnforest Kerto-Ripa -elementit soveltuvat kaikenkokoisten liikerakennusten kattomateriaaliksi”, yksikön päällikkö Petri Silvonen Metsäliiton Puutuoteteollisuudesta sanoo.
”Erityisen kilpailukykyinen kattojärjestelmä on yhdessä liimapuurungon kanssa, sillä kevyiden ja kestävien elementtien nopea asennus tuo rakennuttajalle säästöä niin ajassa kuin rahassakin. Tässä projektissa rakennusaika oli vain vajaat viisi kuukautta.”


Uudisrakennus toteutettiin Metsäliiton ja Honkarakenteen yhteisenä projektina. Julkisivu ja sen puolella olevat tornit ovat Honkarakenteen toimittamia. Kohteen pääurakoitsijana toimi Rakennusliike Rekonen Ivalosta.


Lisätietoa Finnforest Kerto-Ripa -kattoelementeistä löytyy osoitteesta http://www.finnforest.fi/kattoelementti

Kuvat Metsäliiton kuvapankissa:
http://databank.metsaliitto.com/metsaliitto/finnforest.jsp?x=6070087&i=893121815622238143436521291701302522407


Lisätietoja:
Petri Silvonen, yksikön päällikkö, Metsäliiton Puutuoteteollisuus, puh. 050 511 4775, petri.silvonen@finnforest.com