„Goldinvest Asset Management” atidaro aukso supirkimo punktą Maskvoje

Riga, 2011-09-29 08:38 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Brangiųjų metalų prekybos kompanijos „Goldinvest Asset Management” dukterinė įmonė Rusijoje, plėsdama savo veiklą, praėjusią savaitę atvėrė savo pirmą aukso supirkimo punktą Maskvoje, kuriame numatyta supirkti juvelyrinius aukso ir sidabro dirbinius iš gyventojų. Supirkimo punktas taip pat komisinei prekybai iš gyventojų priima aukso ir sidabro brangiųjų metalų monetas.

Pasak Ojaro Apsyčio [Ojārs Apsītis], Rusijos įmonės RAB „Goldinvest Asset Managemet” direktoriaus, „punkto atidarymas – svarbus posūkis plečiant įmonę, nes tai leidžia pradėti fizinę prekybą – tai iki šiol nebuvo įmanoma. Rusijos rinka yra labai savotiška savo įstatymų leidybos niuansais ir barjerais, todėl įgyta patirtis, užsiimant šiuo punktu, mums bus labai reikšminga tolesniems planams įgyvendinti”.

„Mes didžiuojamės tuo, kad mums pagaliau pasisekė pašalinti visus biurokratinius ir juridinius įstatymų leidybos niuansus Rusijos Federacijoje, ir atidarėme pirmą aukso supirkimo bei realizavimo punktą už Latvijos ribų. Maskvos ir Rusijos rinka turi milžinišką potencialą ir tikimės, kad šiuo pirmuoju žingsniu mes galėsime pagerinti savo realizavimo apimtis ir Maskvos investuotojams pasiūlyti savo paslaugas. Mūsų pranašumas – tai buvimas Europos Sąjungoje ir palanki mokesčių politika investicinio aukso srityje, todėl planuojame šiuo pranašumu labiau naudotis pasitelkę mūsų dukterinę bendrovę Maskvoje. O aktyvus dalyvavimas vietos rinkoje, superkant bei realizuojant brangiuosius metalus, mums garantuos didesnį rentabilumą ir atpažinimą”, sako AB „Goldinvest Asset Management” tarybos pirmininkas Peteris Avuotinis [Pēteris Avotiņš].

Apie AS "Goldinvest Asset Management":

Bendrovė „Goldinvest Asset Management“ įsteigta 1997 metais, jos pagrindinė veikla yra tauriųjų metalų ir pramoninių prekių iš tauriųjų metalų supirkimas, apdorojimas ir pardavimas. Bendrovė taip pat prekiauja investiciniais tauriaisiais metalais (auksas, paladis, platina, sidabras ir tt) luitų ir monetų pavidalu, bei siūlo kredito paslaugą, įkeičiant tauriuosius metalus. Bendrovė įsteigė dukterinę įmonę Rusijoje ir filialą Lietuvoje. Jai priklauso UAB "VEF" ir "VEF komunikacijų Serviss" akcijų. Bendrovė yra įtraukta prekybai į alternatyviąją rinką First North, kurios operatorė yra vertybinių popierių rinka NASDAQ OMX Ryga. Daugiau informacijos apie „Goldinvest Asset Management“ rasite www.latgold.lv

Daugiau informacijos:
         Arnis Linde
         Projekto vadovas
         AS “Goldinvest Asset Management”
         Telefonas: +371 22050691
         E-paštas: arnis.linde@latgold.lv