Selskabsmeddelelse nr. 31 / 2011 - Ny asset og property manager


Som et resultat af den i selskabsmeddelelserne nr. 27, 21. juli 2011, og nr. 28, 18. august 2011, beskrevne situation vedrørende visse af Selskabets tyske datterselskaber har Selskabet, som nævnt i halvårsrapporten, været i færd med at gennemgå og ændre sin asset og property management-strategi fra en insourced model til en helt outsourced asset og property management-model.

Selskabet har derfor i går aftes indgået en kontrakt med den tyske asset og property manager alt+kelber Immobilienverwaltung GmbH, en del af conwert Group,  om varetagelse af Selskabets property management. Kontrakten træder i kraft den 1. november 2011. En asset management-kontrakt vil blive indgået i løbet af den første halvdel af oktober. Det er Selskabets forventning, at overdragelsen af asset og property management vil kunne være fuldt gennemført omkring den 1. november 2011.

alt+kelber Immobiliengruppe GmbH, en del af conwert Group, er et af ​​de største tyske asset og property management selskaber med mere end 30 års erfaring, datterselskaber på alle de markeder, hvor Tower Group A/S er repræsenteret, og mere end 45.000 enheder under forvaltning. Selskabets ledelse er overbevist om, at alt+kelber vil levere en holdbar ledelsesmæssig løsning i forbindelse med implementeringen af en vellykket restrukturering i Selskabet.

På nuværende tidspunkt, på grund af tabet af 52% af Selskabets portefølje og de fortsatte usikkerheder vedrørende restruktureringen af Selskabet, er ledelsen fortsat ikke i stand til at udtale sig yderligere om konsekvenserne i forhold til Selskabets forventninger til årets resultat.

 

Med venlig hilsen

Tower Group A/S

 

Martin Coté

CEO

 

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til Martin Coté CEO, på tlf.: +420 725 716 755.


Attachments