FLSmidth overtager Transweigh India Limited


PRESSEMEDDELELSE       
  
FLSmidth har overtaget den samlede aktiekapital i det indiske selskab Transweigh India Limited, et selskab, hvori FLSmidth hidtil har været minoritetsaktionær.

Transweigh India Limited er leverandør af doserings- og vejeudstyr hovedsagelig til stål-, jern- og cementindustrien. Selskabet markedsfører og sælger ligeledes FLSmidth Pfisters ledende produkter inden for brændselsfødere på det voksende indiske marked.

Transweigh sælger endvidere en lang række egenudviklede produkter så som vejebånd, lamelfødebånd, lamelfødere, loss in weight-fødere, flowmålere, silovejeudstyr og fødeudstyrselektronik. Produkterne sælges som enkeltmaskiner, men oftest sammen med hjælpeudstyr så de indgår i et komplet fødeanlæg med integrerede komponenter til materialehåndtering.

Kunderne er dels slutbrugere (cementfabrikker, stålværker, producenter af jernsvamp, kraftværker m.fl.) dels udstyrsproducenter, som leverer til de nævnte tunge industrier.

Transweigh opererer hovedsageligt i Indien, hvor det er blandt markedslederne. FLSmidth Pfister vil med denne overtagelse styrke sine muligheder for at levere et fuldt program af fødeudstyr til en konkurrencedygtig pris til hele FLSmidth-koncernen samt til markedet i øvrigt.

"Transweigh har en meget kvalificeret sælgerstab og giver FLSmidth direkte adgang til kunderne på det vigtige indiske marked. Transweigh har i mange år været samarbejdspartner med FLSmidth Pfister og har værdifuld knowhow inden for fødeteknologi og materialehåndtering, som vi nu også kan nyttiggøre udenfor Indien," udtaler adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Transweigh India Ltd. blev etableret i 1987 som et joint venture med det tyske selskab Pfister, der senere blev købt af FLSmidth. Hovedkontoret og produktionsanlæggene ligger i Mumbai i Indien og virksomheden beskæftiger i dag cirka 300 medarbejdere.

                      -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF version