FLSmidth skal levere verdens største geardrevne møller


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 30-2011, 17. november 2011

FLSmidth har modtaget en ordre til en værdi af cirka DKK 350 mio. på udstyrsleverancer til en kobbermine i Latinamerika.

Ordren omfatter levering af et formalingsanlæg med en kapacitet på 76.000 tons i døgnet som består af to meget store semi-autogenmøller og to kuglemøller. Der er tale om verdens største geardrevne møller.  

Ordren er udtryk for FLSmidths stærke involvering i dette vigtige marked og styrker yderligere firmaets position som førende leverandør til kobberindustrien.

"FLSmidths image som førende kvalitetsleverandør af store møller samt vores mulighed for at tilbyde lokal støtte var afgørende for beslutningen om at vælge FLSmidth til at levere verdens største geardrevne møller. Ordren blev opnået i stærk konkurrence, og FLSmidth er stolt over at kvaliteten af vore ydelser gør det muligt at styrke vores position i det vigtige latinamerikanske kobbermarked," udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening frem til 2013.

                  -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncerndirektør Christian Jepsen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. +45 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen
Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version