Ixonos uudelleenorganisoi Kiinan toimintojaan


Helsinki, Suomi, 2011-11-30 07:05 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Ixonos Plc          Pörssitiedote          30.11.2011 klo 08.05


IXONOS UUDELLEENORGANISOI KIINAN TOIMINTOJAAN

Ixonos on kuluvana vuonna toteuttanut useita toimenpiteitä sopeuttaakseen yhtiön kulurakennetta liiketoiminnan volyymin supistumiseen sekä kyetäkseen ylläpitämään mahdollisimman hyvää kannattavuutta muuttuvassa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Saavuttaakseen lisää tehokkuutta Ixonos järjestelee Kiinan toimintojaan uudelleen keskittäen paikallisen ohjelmistotuotannon Pekingiin. Ixonosin Chengdussa sijaitseva palvelukeskus ajetaan alas vaiheittain vuoden 2011 loppuun mennessä.

Ixonos perusti ensimmäisen Kiinassa toimivan ohjelmistotuotantoon ja -testaukseen keskittyvän palvelukeskuksen Pekingiin vuoden 2008 lopulla, ja laajensi toimintaa Chengduun vuonna 2009. Vuonna 2011 yritys on kiihdyttänyt globaalia uusasiakashankintaa, jota tukeakseen Ixonos laajensi Device Creation Centren toimintaa Pekingiin maaliskuussa ja avasi sinne myös käyttökokemussuunnittelustudion elokuussa.

Ixonos on päivittänyt globaalia palvelutarjoomaansa, joka käsittää nyt Connected Devices -ohjelmisto- ja laitekehitysratkaisut, monikanavaisen sähköisen asioinnin ja sisällönjakelun pilvipohjaiset Online Solutions -palvelut sekä sovellusten, palvelujen ja laitteiden kokonaisvaltaisen käyttökokemussuunnittelun kattavat User Experience Design -palvelut.


IXONOS OYJ
Kari Happonen
toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa:
Ixonos Oyj, Kari Happonen, toimitusjohtaja, puh. 0400 700 761, kari.happonen@ixonos.com

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet


Attachments