RAMIRENT RUOTSI SUUREN KAIVOKSEN VUOKRALAITETOIMITTAJA


Vantaa, 2012-01-09 13:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Ramirentin ruotsalainen tytäryhtiö, Ramirent AB, on valittu pääasialliseksi vuokralaitetoimittajaksi Bolidenin toimintojen laajennukseen Garpenbergin kaivoksessa lähellä Hedemoraa. Sopimuksen arvo tulevan kolmen vuoden aikana on noin 70 miljoonaa Ruotsin kruunua (noin 7,9 miljoonaa euroa).

Boliden investoi Garpenbergin kaivoksen laajentamiseen noin 3,9 miljardia Ruotsin kruunua. Hanke kasvattaa vuosittaisen sinkintuotannon nykyisestä 1,4 miljoonasta tonnista 2,5 miljoonaan tonniin.

Ramirent toimittaa kaikille Bolidenin kaivostyömaan alihankkijoille maanrakennuskoneita, nostimia, muita vuokralaitteita sekä tarvikkeita koko projektin ajan. Lisäksi Ramirent toimittaa toimisto-, pukeutumis-, peseytymis- ja ruokailutiloja projektin henkilökunnalle.

Ramirent avaa toimipisteen Garpenbergin työmaalle, jossa kokenut henkilökunta tarjoaa joustavaa palvelua, vuokralaitteita ja valikoituja varaosia.   
  
“Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme jälleen tehdä yhteistyötä Bolidenin kanssa ja toimia pääasiallisena vuokralaitetoimittajana suuressa kaivosprojektissa. Voimme hyödyntää tässä projektissa kaksi vuotta sitten Aitikin laajennusprojektissa saamaamme kokemusta,” sanoo Ramirent AB:n toimitusjohtaja Peter Dahlsten.  

Ramirent on toiseksi suurin konevuokrausalan yritys Ruotsissa. Sen liikevaihto vuonna 2010 oli 145 miljoonaa euroa ja sillä on 84 toimipistettä ympäri maan.

LISÄTIETOJA
Peter Dahlsten, SVP, Ramirent Sweden, puh. +46 31 57 84 32

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2010 konsernin liikevaihto oli 531 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.250 työntekijää 412 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa.

www.ramirent.com