Muutoksia Ponsse Oyj:n Latinalaisen Amerikan ja Ruotsin tytäryhtiöiden johdossa


Vieremä, Finland, 2012-02-07 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Muutoksia Ponsse Oyj:n Latinalaisen Amerikan ja Ruotsin tytäryhtiöiden johdossa

Ponsse Oyj:n Latinalaisen Amerikan ja Ruotsin tytäryhtiöiden toimitusjohtajat vaihtuvat.

Ponssen Latinalaisen Amerikan tytäryhtiön Ponsse Latin America Ltda:n toimitusjohtaja Claudio Costa jää pois yhtiön palveluksesta 7.2.2012 alkaen. Costa on toiminut Ponssen Latinalaisen Amerikan tytäryhtiön johdossa yhtiön perustamisesta alkaen vuodesta 2005.

Fabio Nogueira toimii talousjohtajana ja johtaa oman toimensa ohella Ponsse Latin America Ltda:n toimintoja. Nogueira raportoi Ponsse Oyj:n myynti - ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrénille ja hänen sijaintipaikkansa on Mogi das Cruzes, Brasilia. Fabio Nogueira on toiminut Ponsse Latin America Ltda:n controllerina vuodesta 2007.

Ponsse Latin America Ltda:n alaisuudessa aiemmin toiminut Ponsse Uruguay S.A  raportoi jatkossa suoraan Ponsse Oyj:lle myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrénille. Ponsse Uruguay S.A:n johdossa jatkaa Country Manager Martin Toledo, jonka sijaintipaikka on Paysandú, Uruguay.

Ponsse on sitoutunut jatkamaan vahvasti toimintojensa kehittämistä Latinalaisessa Amerikassa. Viime aikoina Ponsse on erityisesti panostanut alueen koulutus- ja huoltopalveluiden kehittämiseen tukemaan kasvaneen konekannan tarpeita.

Ponssen Ruotsin tytäryhtiön Ponsse AB:n toimitusjohtaja vaihtuu. Jerry Wannberg on toiminut Ponsse AB:n johdossa vuodesta 2009. Wannberg jää pois yhtiön palveluksesta henkilökohtaisista syistä 7.2.2012 alkaen.

Ponsse AB:n toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa toistaiseksi Glenn Nyman oman toimensa ohella. Nyman on toiminut Ponsse AB:n talouspäällikkönä ja controllerina vuodesta 1996. Nyman raportoi Ponsse Oyj:n myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrénille ja hänen sijaintipaikkansa on Surahammar, Ruotsi.

Sekä Ponsse Latin America Ltda:n että Ponsse AB:n uusista toimitusjohtajanimityksestä tiedotetaan lähiaikoina.

 

Vieremällä 7. helmikuuta 2012

 

LISÄTIETOJA

Myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrén, Ponsse Oyj, puh. 040 519 1486

Toimitusjohtaja Juho Nummela, Ponsse Oyj, puh. 0400 495 690

 

JAKELU

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.ponsse.com