Aqualifes finansielle situation


First North meddelelse nr. 4/2012
11. marts 2012

 

Bestyrelsen informerer om selskabets finansielle situation  

 

Resumé: Aqualifes bestyrelse arbejder hårdt på at løse selskabets meget kritiske likviditetssituation, samtidig med at den søger en løsning, som skaffer stabilitet på længere sigt

 

I Aqualife A/S’ meddelelse nr. 14/2011 vedrørende 3. kvartal 2011 oplyste selskabet:

”Efter indfrielse af lån på DKK 6 mio. og gæld til kreditorer er Aqualife-gruppens likvide beholdninger den 30.september på DKK 3,6 mio., hvilket er tilstrækkeligt til driften resten af året.”

samt at

”Som en forudsætning for, at selskabet kan gennemføre sine planer efter 2011, skal der tilføres yderligere kapital i løbet af 2011. Ledelsen har tidligere meddelt, at man ville søge at gennemføre en kapitaltilførsel i form af en fortegningsemission til favørkurs.” Der undersøges i øjeblikket forskellige muligheder for kapitaltilførsel med sigte på at realisere den mulighed, der ud fra en samlet betragtning vurderes at være mest effektiv.”

Bestyrelsen i Aqualife A/S ønsker på denne baggrund at informere om selskabets nuværende meget trængte finansielle situation.

Med henvisning til ovennævnte meddelelse, hvor det blev oplyst at selskabet kun havde kapital til året ud, har selskabet og en lille kreds af dets aktionærer arbejdet hårdt på at skaffe yderligere kapital til selskabet for at sikre dets overlevelse. Alle muligheder for tilførsel af ekstra kapital er nu ved at være opbrugte, og hvis der ikke findes en løsning på den manglende kapital indenfor de nærmeste dage, vil selskabet være nødt til at stoppe alle betalinger og påbegynde en afvikling af selskabet og dets aktiviteter.

 

Kontakt:         Ole S. Johansson, bestyrelsesmedlem, tlf. +45 61 63 10 36

                      www.aqualife.nu

Selskabets Certified Advisor er Dahl-Sørensen & Partners A/S, Allan Reimann, tlf. +45 33 64 92 05

 


Attachments