FLSmidth udnævner ny koncerndirektør


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 19-2012, 23. marts 2012

Carsten R. Lund udnævnes til ny koncerndirektør i FLSmidth & Co. A/S og medlem af koncerndirektionen i juli 2012, når Christian Jepsen fratræder for at tiltræde en stilling hos Alcoa, der er en af FLSmidths globale minekunder (jf. selskabsmeddelelse nr. 16-2012).

Carsten Lund bliver chef for den nye Bulk Materials-division i FLSmidths nye koncernstruktur, der blev offentliggjort den 21. februar 2012 (jf. selskabsmeddelelse nr. 08-2012). Han flytter i den forbindelse fra hovedkontoret i Danmark til det globale teknologicenter for materialehåndtering i Wadgassen, Tyskland.

Carsten Lund, 49 år, er dansk statsborger. Han er uddannet Executive MBA og akademiingeniør og har i 24 år været ansat i FLSmidth-koncernen i forskellige lederstillinger. Carsten Lund har senest som Program Director stået i spidsen for indførelsen af et omfattende IT-baseret forretningssystem for hele FLSmidth-koncernen. Forud for det var han direktør for FLSmidth Airtech fra 2007-2011 og ansvarlig for væksten og udviklingen af FLSmidths filteraktiviteter til en betydelig global aktør.

              -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til bestyrelsesformand Vagn Sørensen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. +36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

På bestyrelsens vegne

Vagn Sørensen
Formand for bestyrelsen, FLSmidth & Co. A/S


Attachments

Link til PDF-version