Meddelelse 2012-02 Indkaldelse til ordinær generalforsamling


Til aktionærerne i Jensen & Møller Invest A/S

 I henhold til vedtægternes § 6 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Jensen & Møller Invest A/S. Generalforsamlingen afholdes

 

Onsdag den 25. april 2012 kl. 12.00

på selskabets kontor, Rosenvængets Hovedvej 6, 2100  København Ø.

 DAGSORDEN:

 

  1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år
  2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse
  3. Forslag om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport
  4. Valg af medlemmer til bestyrelsen
  5. Fastsættelse af bestyrelsens honorar
  6. Valg af revisor
  7. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer

 

Ad dagsordenens punkt 2:

Bestyrelsen indstiller, at årsrapporten for 2011 godkendes. Årsrapporten med ledelsesberetning, påtegninger og årsregnskab udsendes til selskabets noterede aktionærer samt øvrige aktionærer, der fremsætter begæring herom. Årsrapporten kan tillige hentes på selskabets hjemmeside.

 

Ad dagsordenens punkt 3:

Bestyrelsen foreslår, at årets resultat disponeres som anført i årsrapporten, herunder at der udbetales udbytte med 20% svarende til kr. 200 pr. aktie.

 

Ad dagsordenens punkt 4:

I henhold til vedtægternes §12 afgår hele bestyrelsen hvert år.

Bestyrelsen foreslår genvalg af Kjeld Andersen og Svend Ørjan Jensen.

Bestyrelsen foreslår nyvalg af Poul Ørum.

En nærmere beskrivelse af kandidaterne kan ses på selskabets hjemmeside.

 

Ad dagsordenens punkt 5:

Bestyrelsen foreslår, at honorar til bestyrelsen for 2012 fastsættes til i alt kr. 225.000, idet formanden modtager kr. 100.000, næstformanden kr. 75.000 og et menigt medlem modtager kr. 50.000.

 

Ad dagsordenens punkt 6:

I henhold til vedtægternes § 15 afgår PWC Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (tidl. Grant Thornton, Statsautoriseret revisionsaktieselskab).
Bestyrelsen foreslår genvalg.

 

Ad dagsordenens punkt 7:

Forslag om at bemyndige bestyrelsen til at erhverve egne aktier

Bestyrelsen bemyndiges til at købe selskabets egne aktier, således at den samlede beholdning af disse dog ikke overstiger 10% af aktiekapitalen eller kr. 1.693.200. Bemyndigelsen er gældende til den 1. maj 2013. Anskaffelsesprisen skal være den til enhver tid gældende børskurs med en afvigelse på indtil 10%.

 

Forslag om ændringer af selskabets vedtægter

§ 1 – Hjemsted

Selskabets hjemsted foreslås ændret til Gentofte Kommune, idet selskabet pr. 14. maj 2012 flytter adresse til Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund. Foreslået ny ordlyd af § 1 er herefter: ”Selskabets navn er Jensen & Møller Invest A/S. Selskabets hjemsted er Gentofte Kommune.”

 

§ 4.4 – Udbytte

Foreslået ny ordlyd af § 4.4: ”Udbytte, der ikke er hævet 3 år efter forfaldsdagen, tilfalder selskabet.” Forslaget er begrundet i ændrede forældelsesfrister i henhold til forældelsesloven.

 

§ 6.3 – Fremlæggelse af dokumenter forud for en generalforsamling

Foreslået ny ordlyd af § 6.3: ”I en periode på 3 uger før generalforsamlingen og frem til og med dagen for generalforsamlingen, vil der på selskabets hjemmeside være fremlagt kopi af indkaldelsen med dagsordenen, de fuldstændige forslag, de dokumenter, der fremlægges på generalforsamlingen, oplysninger om stemme- og kapitalforhold på tidspunktet for indkaldelsen samt formularer til afgivelse af fuldmagt og brevstemme.”

 

§ 8 – Retten til at deltage i en generalforsamling

Foreslået ny § 8.1: ”Retten til at deltage i en generalforsamling og til at afgive stemme fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen ligger en uge før generalforsamlingen. De aktier, den enkelte besidder på registreringsdatoen, opgøres på baggrund af notering i ejerbogen, eller på baggrund af meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførelse i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i ejerbogen.

 

Foreslået ny ordlyd af hidtidig § 8.1, der bliver til ny § 8.2: ”Enhver aktionær, der er berettiget til at deltage i generalforsamlingen jf. § 8.1, og som ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal senest tre dage før dens afholdelse anmode om et adgangskort til generalforsamlingen.”

 

Hidtidig §§ 8.2 og 8.3 foreslås slettet.

 

Foreslået ny ordlyd af § 8.5: ”Hvert aktiebeløb på kr. 1.000 (i stk.) giver én stemme. Stemmeretten kan udøves ved fuldmægtig, når denne legitimerer sig på generalforsamlingen ved skriftlig og dateret fuldmagt. Fuldmagt til selskabets ledelse kan dog ikke gives for længere tid end et år.”


§ 17 – Årsregnskabet

Bestemmelsen foreslås slettet, da denne er overflødig.

 

 

Ændringerne af §§ 4.4, 6.3 og 8 sker for at modernisere bestemmelserne og tilpasse dem den nye selskabslov.

 

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret

Selskabets aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet nominelt DKK 16.932.000 og er fordelt på 16.932 aktier á kr. 1.000. Hvert aktiebeløb på kr. 1.000 giver én stemme.

 

Registreringsdatoen er onsdag d. 18. april 2012.

 

Aktionærer, der besidder aktier i selskaber på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort, som beskrevet nedenfor.

 

Adgangskort

Aktionærer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen kan i perioden 4. april til 20. april 2012 (begge dage inklusive) rekvirere adgangskort på selskabets hjemmeside www.jensen-moller.dk  eller ved henvendelse til selskabet på telefon 35 27 09 02.

Fuldmagt og brevstemme

Fuldmagt eller brevstemme kan afgives ved brug af fuldmagts-/brevstemmer blanket, der kan hentes på selskabets hjemmeside. Den udfyldte blanket sendes til selskabet på adressen Rosenvængets Hovedvej 6, via fax til nr: +45 35 38 19 50 eller via e-mail til: jmi@danskfinancia.dk. Blanketten skal være selskabet i hænde senest fredag den 20. april 2012.

Yderligere oplysninger

På selskabets hjemmeside, www.jensen-moller.dk, vil der frem til og med dagen før generalforsamlingen kunne findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen, herunder årsrapporten for 2011, vedtægter, oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, dagsordenen og de fuldstændige forslag.

Spørgsmål fra aktionærerne

Aktionærer kan stille spørgsmål til dagsordenen eller til dokumenter mv. til brug for generalforsamlingen ved skriftlig henvendelse til selskabet på adressen Rosenvængets Hovedvej 6, 2100 København Ø eller på e-mail: jmi@danskfinancia.dk

  

København, den 29. marts 2012

Jensen & Møller Invest A/S

Bestyrelsen


Attachments