TIIMARI YKSINKERTAISTAA KONSERNIRAKENNETTAAN


TIIMARI OYJ ABP                              PÖRSSITIEDOTE 26.4.2012 klo 9.25

 

Tiimari Oyj Abp:n hallitus on asettanut yhtiön johdon tavoitteeksi yksinkertaistaa konsernin rakennetta vuoden 2012 aikana. Yksinkertaistuksella pyritään vähentämään Tiimari-konsernin  hallinnointiin kuluvia resursseja. Suunnitelluilla muutoksilla ei arvioida olevan vaikutuksia Tiimarin tavarantoimittajasopimuksiin, vuokrasopimuksiin eikä sillä arvioida olevan henkilöstövaikutuksia Tiimari-konsernissa.    

Tiimari Oyj Abp:n, Maritii Oy:n, Tuotesampo Oy:n ja Galfi Oy:n hallitukset ovat 25.4.2012 allekirjoittaneet sulautumissuunnitelman, jonka mukaisesti Tiimari Oyj Abp:n kokonaan omistamat tytäryhtiöt Maritii Oy, Tuotesampo Oy ja Galfi Oy sulautuvat Tiimari Oyj Abp:iin. Sulautumisen täytäntöönpanon ajankohdaksi esitetään 1.8.2012. Sulautuvat tytäryhtiöt toimivat painotuotteiden sekä paperi- ja lahjatavaroiden kaupan ja valmistuksen alalla.

Samaan kokonaisuuteen liittyen Tuotesampo Oy:n ja Kiinteistö Oy Osuuskunnantie 30:n hallitukset ovat 25.4.2012 allekirjoittaneet sulautumissuunnitelman, jonka mukaisesti Kiinteistö Oy Osuuskunnantie 30 sulautuu Tuotesampo Oy:öön. Tuotesampo Oy omistaa 9/10 Kiinteistö Oy Osuuskunnantie 30:n osakekannasta, ja 1/10 osakkeista on Tuotesampo Oy:n emoyhtiön Tiimari Oyj Abp:n omistuksessa. Tämän sulautumisen täytäntöönpanon ajankohdaksi esitetään 31.7.2012.

Sulautumisten tavoitteena on konsernirakenteen yksinkertaistaminen. Sulautumissuunnitelmien mukaisesti ensin toteutettavassa sulautumisessa Kiinteistö Oy Osuuskunnantie 30:n varat ja velat siirtyvät Tuotesampo Oy:lle, ja seuraavaksi toteutettavassa sulautumisessa Maritii Oy:n, Tuotesampo Oy:n ja Galfi Oy:n varat ja velat siirtyvät Tiimari Oyj Abp:lle. Sulautuvat yhtiöt eivät harjoita liiketoimintaa.

Sulautumisissa ei anneta sulautumisvastiketta, eivätkä sulautumiset aiheuta muutoksia Tiimari Oyj Abp:n yhtiöjärjestykseen.

 

TIIMARI OYJ ABP

 

Lisätietoja:

talousjohtaja Jarmo Kanervo, +358 (0)3 812911, jarmo.kanervo@tiimari.fi

 

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki
tärkeimmät tiedotusvälineet

www.tiimari.com