Goldinvest Asset Management publicē revidētu 2011.gada pārskatu


Riga, 2012-05-02 07:51 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Akciju sabiedrība „Goldinvest Asset Management” (turpmāk tekstā – Uzņēmums vai Goldinvest) ir saņēmusi pozitīvu revidenta slēdzienu un publisko revidētu 2011.gada pārskatu. Goldinvest revidētais apgrozījums 2011.gadā ir sasniedzis 5.25 miljonus latu, bet neto peļņa 105 tūkstošus latu (nerevidētā peļņa bija 114 tūkstoši latu). Nelielās izmaiņas salīdzinot ar nerevidētajiem rezultātiem, galvenokārt, skaidrojamas ar Lietuvas filiāles rezultātiem, kuri operatīvajos rezultātos nebija pilnīgi, jo Lietuvas normatīvie akti pieļauj gada pārskatu sagatavošanu ilgākā laika posmā.

Goldinvest darbojas sadzīves un rūpniecisko dārgmetālu uzpirkšanas, pārstrādes un pārdošanas biznesā, kā arī investīciju dārgmetālu (zelts, pallādijs, platīns, sudrabs u.c.) pirkšanas un pārdošanas biznesā. Lai palielinātu uzņēmuma konkurētspēju, 2011.gadā Goldinvest veica investīcijas dārgmetālu analīžu veikšanai nepieciešamās iekārtas iegādei. Tās izmantošana dod iespēju kvalitatīvi un operatīvi noteikt piegādātā materiāla dārgmetālu saturu, izslēdz kļūdas un mazina materiāla pieņemšanas riskus, veicot norēķinus ar piegādātājiem, samazinot uzņēmuma potenciālos zaudējumus līdz pat 5% no darījumu vērtības.

 

Par AS Goldinvest Asset Management:

Goldinvest Asset Management ir dibināts 1997.gadā un darbojas sadzīves un rūpniecisko dārgmetālu uzpirkšanas, pārstrādes un pārdošanas biznesā, kā arī investīciju dārgmetālu (zelts, pallādijs, platīns, sudrabs u.c.) pirkšanas un pārdošanas biznesā. Uzņēmums arī izsniedz aizdevumus pret dārgmetālu ķīlu. Uzņēmumam ir meitas sabiedrība Krievijā, filiāle Lietuvā, kā arī pieder daļas A/S „VEF” un uzņēmumā „VEF Komunikāciju Serviss”. Uzņēmuma akcijas ir iekļautas biržas NASDAQ OMX Riga alternatīvajā akciju tirgū First North. Papildus informācija par „Goldinvest Asset Management”: http://www.latgold.lv/

         Papildus informācija:
         Arnis Linde
         Projektu vadītājs
         AS Goldinvest Asset Management
         Tālrunis: +371 22050691
         e-pasts: arnis.linde@latgold.lv
         
         
         Sertificētais konsultants:
         Ģirts Apsītis
         Valdes priekšsēdētājs
         SIA "Ardente"
         Tālrunis: +371 29466577
         e-pasts: ardente@ardente.lv


Attachments