TDC: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i TDC


Bestyrelsen for TDC A/S indkalder herved selskabets aktionærer til ekstraordinær generalforsamling

 

onsdag den 27. juni 2012, kl. 16.00, hos TDC, gennemgang via Teglholmsgade 1, 2450 København SV.

 

Bestyrelsen har besluttet, at den ekstraordinære generalforsamling skal afholdes ved fysisk fremmøde.

 

Der vil være adgang til generalforsamlingen gennem YouSee's reception.

 

Dagsorden:

 

1.  Valg af nyt bestyrelsesmedlem John Hahn som afløser for bestyrelsesmedlem Gustavo Schwed.

 

2.  Valg af ny suppleant Haide Hong som afløser for suppleant Bruno Mourgue d'Algue.

 

3.  Eventuelt.

 

Ad dagsordenens punkt 1:

Det foreslås, at John Hahn vælges som bestyrelsesmedlem i stedet for bestyrelsesmedlem Gustavo Schwed.

 

Ad dagsordenens punkt 2:

Det foreslås, at Haide Hong vælges som suppleant i stedet for suppleant Bruno Mourgue d'Algue.

 

 

Selskabets aktiekapital udgør på tidspunktet for den ekstraordinære generalforsamling nominelt 825.000.000 kr. fordelt i aktier á nominelt 1 kr. eller multipla heraf. Vedtægternes bestemmelser om stemmeret er følgende:

 

”§ 10, stk. 1. Enhver aktionær er berettiget til at deltage i generalforsamlingen, såfremt aktionæren senest 3 dage forud for generalforsamlingens afholdelse har anmodet om at få udleveret adgangskort på selskabets hjemmeside, www.tdc.dk eller på den anden måde, som nærmere måtte være angivet i indkaldelsen. Adgangskortet, hvorpå aktionærens stemmeantal tillige angives, udstedes til aktionærerne på baggrund af de noterede kapitalejerforhold i ejerbogen på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse, samt på baggrund af meddelelser, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen senest på registreringsdatoen, såfremt sådanne meddelelser endnu ikke er indført i ejerbogen.

 

§ 10, stk. 2. Stemmeret på generalforsamlinger tilkommer aktionærer, som er noteret i selskabets ejerbog eller har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse. Kun personer, der er eller var aktionærer på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og afgive stemme på generalforsamlingen. Ethvert aktiebeløb på 1 kr. giver én stemme.”

 

I medfør af vedtægternes § 10, stk. 1 og 2, er det således de ejer- og stemmeforhold, som er noteret eller anmeldt til notering i selskabets ejerbog på registreringsdatoen, dvs. pr. onsdag den 20. juni 2012, kl. 23.59, som er bestemmende for aktionærernes ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen.

 

Forslagene under punkt 1) og 2) kan vedtages af generalforsamlingen med simpelt flertal.

 

Senest mandag den 4. juni 2012 vil følgende dokumenter være tilgængelige for aktionærerne på selskabets hjemmeside, investor.tdc.dk: (1) indkaldelsen, (2) oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder i selskabet på datoen for indkaldelsen, (3) dagsordenen indeholdende de fuldstændige forslag og (4) formularer til anvendelse ved afgivelse af fuldmagt samt til afgivelse af stemmer pr. brev på generalforsamlingen.

 

Aktionærerne kan indtil en uge forud for generalforsamlingen skriftligt stille spørgsmål til selskabets ledelse om forhold af betydning for bedømmelsen af de nævnte forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen. Aktionærer, der ønsker at benytte sig af sin spørgsmålsret, kan sende spørgsmålet pr. brev til selskabet eller ved e-mail til investorrelations@tdc.dk. Besvarelsen kan ske skriftligt, herunder ved at svaret gøres tilgængeligt på selskabets hjemmeside, investor.tdc.dk. Besvarelse kan undlades, såfremt spørgeren ikke er repræsenteret på generalforsamlingen.

 

Aktionærerne kan endvidere på generalforsamlingen mundtligt stille spørgsmål til selskabets ledelse om de nævnte forhold.

 

Aktionærer, fuldmægtige og en eventuelt medfølgende rådgiver skal have et adgangskort for at deltage i generalforsamlingen. Adgangskort kan bestilles via selskabets hjemmeside, investor.tdc.dk, og via VP Investor Services A/S' hjemmeside, vp.dk/gf.

 

Bestilling af adgangskort skal ske senest fredag den 22. juni 2012, kl. 23.59.

 

Aktionærer har mulighed for at stemme på generalforsamlingen ved underskrevet og dateret fuldmagt. Elektronisk fuldmagt kan afgives via selskabets hjemmeside, investor.tdc.dk, og via VP Investor Services A/S' hjemmeside, vp.dk/gf, ved brug af Nem-ID eller VP-ID og VP-kode. Afgivelse af elektronisk fuldmagt skal ske senest fredag den 22. juni 2012, kl. 23.59. Alternativt kan fysisk fuldmagtsblanket rekvireres på selskabets hjemmeside, investor.tdc.dk, og afsendes pr. brev til selskabet eller VP Investor Services A/S eller ved e-mail til investorrelations@tdc.dk eller vpinvestor@vp.dk. Under forudsætning af at adgangskort er bestilt rettidigt, kan fysisk fuldmagt afgives til og med onsdag den 27. juni 2012. Fuldmagt kan tilbagekaldes ved brev til selskabet eller VP Investor Services A/S eller elektronisk ved e-mail til investorrelations@tdc.dk eller vpinvestor@vp.dk.

 

Aktionærer har tillige mulighed for at stemme skriftligt pr. brev. Elektronisk brevstemme kan afgives via selskabets hjemmeside, investor.tdc.dk, og via VP Investor Services A/S' hjemmeside, vp.dk/gf, ved brug af Nem-ID eller VP-ID og VP-kode. Alternativt kan fysisk brevstemmeblanket rekvireres på selskabets hjemmeside, investor.tdc.dk, og afsendes pr. brev til selskabet eller VP Investor Services A/S eller ved e-mail til investorrelations@tdc.dk eller vpinvestor@vp.dk. En brevstemme skal for at bevare sin gyldighed være selskabet eller VP Investor Services A/S i hænde senest kl. 10.00, tirsdag den 26. juni 2012. En afgivet brevstemme kan ikke tilbagekaldes.

 

Fremsendelse pr. brev kan ske til TDC A/S, Teglholmsgade 3, G-455, 0900 København C eller VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S.

 

 

Bestyrelsen

 

 

Baggrundsoplysninger om kandidaterne, der foreslås valgt som bestyrelsesmedlem og suppleant:

 

John Hahn, 53 år.

BBA, Notre Dame Universitet, 1980. MBA, Californien Universitet, Los Angeles, 1989.

Adm. direktør i Providence Equity.

Bestyrelsesmedlem i Digital Platform İletişim Hizmetleri (Digiturk), Grupo Corporativo ONO og UFO Moviez India.

 

John Hahn indstilles som bestyrelsesmedlem af NTC Holding GP & Cie S.C.A., der har 39,24 % af stemmerettighederne i TDC A/S. Johh Hahn indstilles dermed som ikke-uafhængigt bestyrelsesmedlem i TDC A/S.

 

Haide Hong, 27 år.
BA, Cambridge Universitet, 2005. MA, Cambridge Universitet, 2009.

Senior Associated i Providence Equity.

         TDC A/S
         Teglholmsgade 3
         0900 København C
         tdc.dk


Attachments