Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Thrane & Thrane A/S


Der afholdes ekstraordinær generalforsamling i Thrane & Thrane A/S, fredag den 29. juni 2012, kl. 09:30. 

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes på selskabets adresse Lundtoftegårdsvej 93D, 2800 Kgs. Lyngby. 

I henhold til pkt. 4.3 i Thrane & Thrane A/S’ vedtægter og selskabslovens § 89 stk. 3 har Lockman Electronic Holdings Ltd. i sin egenskab af aktionær, der har oplyst at eje 28,4% af den samlede aktiekapital i Thrane & Thrane A/S, og som ifølge selskabsmeddelelse fra Cobham plc dateret 22. maj 2012 har modtaget acceptblanketter i forbindelse med det frivillige købstilbud for alle aktier i Thrane & Thrane A/S af 19. april 2012 for i alt mere end 90% af aktierne i Thrane & Thrane A/S, anmodet bestyrelsen om at indkalde til denne ekstraordinære generalforsamling med følgende dagsorden:
 

Dagsorden:

  1. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
    • Lockman Electronic Holdings Ltd. foreslår alle generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer udskiftet med kandidater, der vil blive nomineret af Lockman Electronic Holdings Ltd.
  2. Beslutning om afnotering af selskabets aktier fra NASDAQ OMX Copenhagen A/S.
     

--o0o--

  
Aktiekapital, registreringsdato, deltagelse og stemmeret
Selskabets nominelle aktiekapital udgør på indkaldelsesdagen nominelt 113.624.880 kr. fordelt på 5.681.244 stk. aktier à nominelt 20 kr. eller multipla heraf. Hvert aktiebeløb på nominelt 20 kr. giver én stemme på generalforsamlingen, svarende til at der på indkaldelsesdagen er i alt 5.681.244 stemmer. 

Registreringsdatoen er fredag den 22. juni 2012. 

Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på den ekstraordinære generalforsamling. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort som beskrevet nedenfor. 

Aktionærer, som forud for registreringsdatoen har solgt deres aktier til Lockman Electronic Holdings Ltd. i henhold til det frivillige købstilbud af 19. april 2012, kan ikke møde eller stemme på den ekstraordinære generalforsamling. Aktionærer, som har solgt deres aktier forud for registreringsdatoen og som alligevel møder på den ekstraordinære generalforsamling, vil blive afvist fra at deltage.
 

Øvrige oplysninger
Følgende materiale er tilgængeligt fra den 7. juni 2012 på selskabets hjemmeside, www.thrane.com:

  • Indkaldelsen,
     
  • Det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen,
     
  • Dagsordenen og de fuldstændige forslag, samt
     
  • Fuldmagts- og brevstemmeblanket.
     

Kgs. Lyngby, den 7. juni 2012
BESTYRELSEN
 

Kontakt
John Alexandersen, Vice President, Corporate Communications & Investor Relations
Tlf. (+45) 39 55 88 35 eller (+45) 22 72 38 22 (mobil)

E-mail ja@thrane.com


Om Thrane & Thrane
Thrane & Thrane er verdens førende producent af udstyr og systemer til global mobil satellit- og radiokommunikation. Siden grundlæggelsen i 1981 har selskabet opnået en fremtrædende position inden for globale mobile satellittjenester baseret på Inmarsat systemet og leverer i dag udstyr til brug overalt – på land, til vands og i luften. Under varemærkerne Thrane & Thrane, EXPLORERTM, SAILOR® og AVIATOR markedsføres virksomhedens kommunikationsprodukter verden over via distributører og partnere. Selskabets aktier er noteret på NASDAQ OMX København (symbol: THRAN). www.thrane.com.

 


Attachments