Papildinājums 24.07.2012. paziņojumam


Daugavpils, 2012-07-30 15:31 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Par ilgtermiņa Kopdarbības līguma noslēgšanu starp AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” un SIA „Ditton Chain” Sabiedrība informēja 24.09.2010. un 24.07.2012..

Papildus sabiedrība informē par sekojošo:

Līguma darbības termiņš: 8 gadi ar pagarināšanas tiesībām un pirmstermiņa izbeigšanas tiesībām.

Līguma mērķis un priekšmets: pušu sadarbība – nekustamā un kustamā īpašuma noma; vienošanās par savstarpējiem pakalpojumiem; vienošanās par savstarpēju tirdzniecību; vienošanās par kopīgu ražotājdarbību; vienošanās par tehnoloģijām un intelektuālo īpašumu; vienošanās par kopīgu darbību tirgos; vienošanās par muitas noliktavas pakalpojumiem.

Mērķu un priekšmeta izpilde:

(a) noma un ar to saistītie pakalpojumi: pastāvīgi;

(b) citi aspekti: uz atsevišķu vienošanos, aktu, protokolu pamata; katra paredzamais apjoms: zemāks par Finanšu instrumentu tirgus likuma 59.panta trešajā daļā norādīto kritēriju.

Paredzamais līguma apjoms naudas izteiksmē: puses nav noteikušas sakarā ar to, ka tas ir atkarīgs no atsevišķiem faktiskajiem pasūtījumiem, vienošanās un līguma darbības

Maksājumu izpildes nosacījumi: 10 dienu laikā no rēķina saņemšanas dienas, ja Latvijas Republikas tiesību normās vai pušu vienošanās netiks mainīti atsevišķu vai vispārējo savstarpējo norēķinu termiņi vai formas

Ietekme uz emitenta darbību: parasta saimnieciskā darbība, atbilstoši Statūtiem, uzņēmuma mērķiem un misijai; SIA „Ditton Chain” iegūst liela emitenta partnera statusu.

Faktiski notikušie darījumi laika periodā no 01.10.2011. līdz 30.06.2012. saskaņā ar līgumu:

noma (kopējā vērtība nepārsniedz Finanšu instrumentu tirgus likuma 59.panta trešajā daļā norādīto kritēriju un nav atklājama);

resursu piegāde nomniekam (kopējā vērtība nepārsniedz Finanšu instrumentu tirgus likuma 59.panta trešajā daļā norādīto kritēriju un nav atklājama);

- ražošanas pakalpojumi (kopējā vērtība nepārsniedz Finanšu instrumentu tirgus likuma 59.panta trešajā daļā norādīto kritēriju un nav atklājama).

Kopējais faktisko pakalpojumu un apgrozījuma apjoms starp partneriem informācijas publicēšanas dienā pārsniedz 10% no AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” pašu kapitāla.

Līguma perspektīvu prognoze: savstarpējā apgrozījuma pieaugums atkarībā no situācijas tirgū, izejvielu un resursu cenas, pušu attiecību un līguma darbības attīstības.

 

P.Dorofejevs

Valdes priekšsēdētājs