BØRSMEDDELELSE NR. 20/2012 - INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I DKTI A/S


Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i DKTI A/S (CVR-nr.: 30207149)

 

Mandag den 17. september 2012 klokken 16:00

 

Generalforsamlingen afholdes hos Moalem Weitemeyer Bendtsen, Amaliegade 3-5, 1256 København K.

 

Dagsorden:

1.Valg af dirigent2.Bemyndigelse til bestyrelsen om forhøjelse af aktiekapital ved indbetaling i andre værdier end kontanter (apportindskud) 3.Bemyndigelse til bestyrelsen om forhøjelse af aktiekapital ved kontant indbetaling4.Vedtægtsændringer i forbindelse med mulig sammenlægning med DanDrit Biotech A/S(i) optagelse af nyt binavn (ii) ændring af Selskabets formål5.Eventuelt6.Forslag om at dirigenten bemyndiges til at foretage anmeldelse til Erhvervsstyrelsen af det på generalforsamlingen vedtagne

 

Ad pkt. 1

Bestyrelsen forventer at vælge advokat Christoffer Galbo eller advokat Christian R.J. Nielsen som dirigent.

 

Ad pkt. 2

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges til indtil 31. december 2013 at forhøje selskabets aktiekapital med op til nominelt kr. 35.000.000 svarende til 3.500.000 stk. aktier à nominelt DKK 10 mod indbetaling af andre værdier end kontanter (apportindskud). Aktierne skal tegnes til markedskurs.  Bemyndigelsen forventes udnyttet i forbindelse med apportindskud af aktier i DanDrit Biotech A/S som senest nævnt i selskabsmeddelelse af 26. april 2012. Selskabet forventer på baggrund af aftalen med DanDrit Biotech A/S, at tegningskursen vil være kr. 73,23 per aktie af nominelt kr. 10. Denne kurs er fastsat på baggrund af Selskabets indre værdi opgjort den 31. maj 2012.

 

Som følge heraf foreslås følgende bestemmelse optaget i vedtægterne som et nyt punkt 2.8:

 

”Punkt 2.8

Bestyrelsen er bemyndiget til i perioden indtil 31. december 2013, ad én eller flere gange, at forhøje selskabets aktiekapital med indtil i alt nominelt kr. 35.000.000, svarende til 3.500.000 aktier à kr. 10. Forhøjelsen af aktiekapitalen skal ske ved indbetaling i andre værdier end kontanter (apportindskud). De nye aktier skal udstedes til markedskurs. Kapitalforhøjelsen i henhold til denne bemyndigelse skal være uden fortegningsret for de hidtidige aktionærer.

 

Aktier udstedt i henhold til denne bemyndigelse skal være omsætningspapirer og skal være ihændehaveraktier, men kunne noteres på navn i selskabets ejerbog. Der gælder ingen indskrænkninger i aktiernes omsættelighed, og ingen aktionær er forpligtet til at lade sine aktier indløse helt eller delvist. Aktierne skal give aktionæren ret til udbytte og andre rettigheder som den eksisterende aktiekapital. Aktierne skal give aktionæren ret til udbytte og andre rettigheder i selskabet på tidspunktet for registrering i Erhvervsstyrelsen”.

 

Henvisningen i vedtægternes punkt 2.8 betyder, at bestyrelsen er bemyndiget til at ændre Selskabets vedtægter i tilfælde af udnyttelse af bemyndigelsen.

 

Ad pkt. 3

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges til indtil 31. december 2015 at forhøje selskabets aktiekapital med op til i alt nominelt kr. 200.000.000 svarende til 20.000.000 stk. aktier à nominelt DKK 10 mod kontant betaling, idet halvdelen af den samlede bemyndigelse kan ske uden fortegningsret for eksisterende aktionærer. Aktierne skal tegnes til markedskurs. Baggrunden herfor er, at Selskabet ønsker at kunne foretage et udbud af aktier i forlængelse af en apportindskudstransaktion (indskud af aktierne i DanDrit Biotech A/S i Selskabet) med henblik på at sikre en tilstrækkelig spredning af aktierne i offentligheden. Endvidere ønsker bestyrelsen bemyndigelsen med henblik på, at kunne foretage yderligere kapitalforhøjelser, såfremt der måtte opstå behov herfor.

 

Som følge heraf foreslås følgende bestemmelse optaget i vedtægterne som et nyt punkt 2.9:

 

”Punkt 2.9

(a) Bestyrelsen er bemyndiget til i perioden indtil 31. december 2015, ad én eller flere gange, at forhøje selskabets aktiekapital med indtil i alt nominelt kr. 100.000.000 til markedskurs ved kontant indbetaling. Kapitalforhøjelsen i henhold til denne bemyndigelse skal være uden fortegningsret for de hidtidige aktionærer.

 

(b) Bestyrelsen er bemyndiget til i perioden indtil 31. december 2015, ad én eller flere gange, at forhøje selskabets aktiekapital med indtil i alt nominelt kr. 100.000.000 til markedskurs ved kontant indbetaling. Kapitalforhøjelsen i henhold til denne bemyndigelse skal være med fortegningsret for de hidtidige aktionærer.

 

Aktier udstedt i henhold til denne bemyndigelse skal være omsætningspapirer og skal være ihændehaveraktier, men kunne noteres på navn i selskabets ejerbog. Der gælder ingen indskrænkninger i aktiernes omsættelighed, og ingen aktionær er forpligtet til at lade sine aktier indløse helt eller delvist. Aktierne skal give aktionæren ret til udbytte og andre rettigheder som den eksisterende aktiekapital. Aktierne skal give aktionæren ret til udbytte og andre rettigheder i selskabet på tidspunktet for registrering i Erhvervsstyrelsen”.

 

Henvisningen i vedtægternes punkt 2.9 betyder, at bestyrelsen er bemyndiget til at ændre Selskabets vedtægter i tilfælde af udnyttelse af bemyndigelsen.

 

Ad pkt. 4

 

Bestyrelsen foreslår,

 

(i) at vedtægternes pkt. 1.1 affattes som følger:

 

”Selskabets navn er DKTI A/S. Selskabets binavn er DanDrit Holding A/S.”

 

(ii) at vedtægternes pkt. 1.2 affattes som følger:

 

”Selskabets formål er at udøve investerings- og erhvervsvirksomhed, herunder inden for udvikling af lægemiddeler og biotech, efter bestyrelsens nærmere bestemmelse.”

 

Ad pkt. 6

Bestyrelsen foreslår, at dirigenten bemyndiges til at foretage anmeldelse til Erhvervsstyrelsen af det på generalforsamlingen vedtagne samt at foretage sådanne ændringer i eller tilføjelser til det på generalforsamlingen vedtagne, som måtte blive krævet af Erhvervsstyrelsen i forbindelse med registrering af de vedtagne ændringer.

 

Vedtagelse på generalforsamlingen af forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til at forhøje Selskabets aktiekapital (dagsordenens punkt 2 og 3) og om øvrige vedtægtsændringer (pkt. 4) kræver, at mindst 2/3 såvel af de stemmer, som er afgivet, som af den del af aktiekapitalen, som er repræsenteret på generalforsamlingen, jf. selskabslovens § 106, stk. 1, stemmer for forslaget.

 

Vedtagelse på generalforsamlingen af de øvrige forslag kræver, at forslagene vedtages med simpelt stemmeflertal, jf. selskabslovens § 105.

 

                                                         --0--

 

Generelt:

Dagsorden, inklusive de fuldstændige forslag og årsrapporten er tilgængelige på selskabets hjemmeside www.dkti.dk senest fra dags dato. Dagsorden, inklusive de fuldstændige forslag og årsrapport vil tillige blive sendt pr. e-mail til selskabets navnenoterede aktionærer, der er registret med email via hjemmesiden.

 

Følgende dokumenter vil være tilgængelige på selskabets kontor og hjemmeside pr. mandag den 27. august 2012 og fremlægges på generalforsamlingen:

 

  1. Kopi af årsrapport for perioden 2011.

 

  1. Beretning fra bestyrelsen i henhold til selskabslovens § 156 stk. 2, nr. 2.

 

  1. Erklæring fra selskabets revisor i henhold til selskabslovens § 156, stk. 2, nr. 3.

 

  1.  Vurderingsberetning efter selskabslovens § 36, stk. 1, inklusive overtagelsesbalance.

På generalforsamlingen vil ledelsen besvare spørgsmål fra aktionærerne om forslagene på dagsordenen og i øvrigt om Selskabets stilling.

Adgang til Selskabets generalforsamling har alle aktionærer og medlemmer af pressen, der mindst 3 dage forud generalforsamlingen har meddelt Selskabet deres deltagelse. Adgangskort kan bestilles elektronisk via aktionærportalen på selskabets hjemmeside www.dkti.dk ved anvendelse af VP-kontonummer og kodeord.

Aktionærer, der er forhindret i at deltage på generalforsamlingen, kan give møde ved fuldmægtig eller afgive brevstemme. Afgivelse af fuldmagt eller brevstemme kan ske elektronisk via aktionærportalen som beskrevet ovenfor eller ved at downloade fuldmagtsblanket fra selskabets hjemmeside og indsende denne til selskabet eller Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte.

Tilmelding, afgivelse af brevstemme og afgivelse af fuldmagt kan ske til og med den fredag den 14. september 2012 kl. 16:00. Benyttes fuldmagtsblanket skal denne være selskabet eller Computershare A/S i hænde inden for samme frist.

Bestyrelsen anbefaler, at der meddeles fuldmagt til bestyrelsen.

Selskabskapitalen og stemmeret

Selskabets nominelle selskabskapital udgør kr. 7.976.100 fordelt i aktier à kr. 10 og multipla heraf.

På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på kr. 10 én stemme. En aktionærs ret til at afgive stemmer på selskabets generalforsamlinger fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren på besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen er mandag den 10. september 2012. De aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen opgøres på baggrund af de aktier som enten er blevet noteret for i ejerbogen, eller aktier for hvilke aktionæren på dette tidspunkt har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse til selskabets ejerbogsfører.

Eventuelle spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til selskabets bestyrelsesformand Jørgen Hansen på tlf. 28 45 03 28.

 

 

 

Med venlig hilsen

DKTI A/S

 

Jørgen Hansen

Bestyrelsesformand

 

 

 

 


Attachments