IPAS „Finasta Asset Management” sadarbosies ar AS „SMP Bank” pensiju 2.līmeņa plānu dalībnieku piesaistīšanā


No šī gada 27.augusta AS „SMP Bank” Klientu apkalpošanas centros būs iespējams noformēt iesniegumu par valsts fondētās pensijas kapitāla līdzekļu pārvaldītāja un ieguldījumu plāna izvēli vai maiņu (pensiju 2.līmenis).

“Rūpējoties par mūsu Klientu ērtībām, Banka arvien paplašina piedāvāto pakalpojumu klāstu. Turpmāk AS „SMP Bank” Klientiem būs iespēja izvelēties sev piemērotāko pensiju 2.līmeņa plānu savas Bankas apkalpošanas centros,” stāsta   AS „SMP Bank” Klientu Pārvaldes vadītāja Irīna Cibuļonoka.

„Esam gandarīti par izveidojušos sadarbību ar AS „SMP Bank”, jo tagad būsim vēl pieejamāki Latvijas iedzīvotajiem –„Finasta” pensiju 2.līmeņa plāniem būs iespējams pieteikties 26 Bankas Klientu apkalpošanas centros visā Latvijā. AS „SMP Bank” Klientiem piedāvāsim izvēlēties sev atbilstošāko no trim "Finasta Asset Management"  pensiju plāniem – „Finasta konservatīvo”, sabalansēto – „Komforts” vai aktīvo „Ekstra plus”. Katram pensiju 2.līmeņa plānam ir atšķirīga ieguldījumu stratēģija un riska līmenis, kas ietekmē pensiju plānu ienesīgumu,” informē IPAS "Finasta Asset Management" Valdes loceklis un ieguldījumu plānu pārvaldnieks Andrejs Martinovs.

Par AS „SMP Bank”
AS „SMP Bank” ir universālā finanšu iestāde, kas darbojas finanšu tirgū kopš 1994.gada un piedāvā plašu pakalpojumu klāstu gan privātpersonām, gan korporatīvajiem Klientiem.

Par IPAS „Finasta Asset Management”
IPAS „Finasta Asset Management” Latvijā darbojas kopš 2002.gada un šobrīd pārvalda piecus pensiju 2.līmeņa plānus, piecus pensiju 3.līmeņa plānus, trīs atvērtos ieguldījumu fondus, kā arī privāto un institucionālo klientu individuālos ieguldījumu portfeļus.

Papildus informācija:

Gundega Pakalne
IPAS „Finasta Asset Management”
Mārketinga un PR speciāliste
Tālr.: +371 67092988
Gundega.Pakalne@finasta.com
www.finasta.com

Jekaterina Meinharde
AS „SMP Bank”
Iekšzemes Klientu apkalpošanas departamenta vadītāja
Tālr. +371 67019150
Jekaterina.Meinharde@smpbank.lv
www.smpbank.lv