FLSmidth overtager tyske TEUTRINE GmbH Industrie-Technik


PRESSEMEDDELELSE

FLSmidth har i dag købt det privatejede selskab TEUTRINE GmbH Industrie-Technik (TEUTRINE), et tysk selskab med speciale i mobile løsninger inden for reparations-, istandsættelses- og installationsydelser. Parterne har indgået aftale om ikke at offentliggøre transaktionssummen.

TEUTRINE har 40 års erfaring i byggepladsledelse, monterings- og reparationsopgaver indenfor cement og mineral industrierne.

Selskabet udfører hovedsageligt vedligeholdelses- og reparationsarbejde ude på stedet, hvor de tilbyder mobile løsninger inden for reparation (svejsning), istandsættelse (maskinel bearbejdning, formaling, overfladehærdning og reparation), udskiftning (udskiftning af reservedele, justering, løftning) og opgraderinger (udskiftning af udstyr, justering, løftning). TEUTRINEs vigtigste markeder findes i dag i Europa og Mellemøsten.

"Overtagelsen af TEUTRINE er en væsentlig tilføjelse til vores servicekoncept i forhold til reparations- og istandsættelsesydelser samt udskiftnings- og opgraderingsydelser for alt det vigtigste udstyr på cementfabrikker og skaber dermed endnu tættere relationer mellem FLSmidth og vores kunder," udtaler koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Selskabet vil blive integreret i FLSmidth som en del af Plant Operation & Equipment Services i Customer Services-divisionen.

TEUTRINE blev grundlagt i 1973 af Antonius og Annemarie Teutrine. I 2009 blev ejerskabet overdraget til Gabriele Teutrine, adm. dir. og efterfølger til grundlæggerne. Selskabet har i dag 45 medarbejdere.

                -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncernchef Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S, på tlf. +45 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version