Kompanija AB Goldinvest Asset Management pasirašė bendradarbiavimo sutartį dėl ekskliuzyvinės produkcijos platinimo su kompanija The East India Company Bullion Ltd. (EIC).


Riga, 2012-09-11 14:16 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- 2005 metai Indijos verslininkas Sanjiv Mehta įsigijo East India Company (IRC) akcijas iš 33 šių akcijų turėtojų. Po šiuo sandorio kompanija per 5 metus investavo virš 20 milijonų svarų, tam kad atkurti ir pozicionuoti šį brendą.

„East India Company” ištikrųjų buvo pirmuoju pasaulyje globaliu brendu, kuris aprėpė kontinentus ir kuris turėjo per amžius sukurta didelę įtaką pasaulinės prekybos vystymui. Šias vizijas ir paraleles mes matome ir šiandien globaliniuose bandymuose atkurti bendrovės vardą. Mes didžiuojamės tuo, kad esame surišti su šiuo prestižiniu brendu, o taip pat tikimės pagerinti jo pozicijas visame pasaulyje,“- pasakė Anand Machindra, Mahindra grupės vykdomasis direktorius ir prezidento pavaduotojas.

EIC vykdo veiklą skirtinguose srityse, taip pat užsiima tauriaisiais metalai, gurmaniškais maisto produktais, ekskliuzyviniais baldais, nekilnojamuoju turtu, leidyba, modelių verslu, menu ir papuošalais.

AB Goldinvest Asset Management siūlo pirmąjį ir unikalų autorinį darbą – medalioną, pagamintas iš 1 kg aukso arba 1 kg sidabro, papuoštą 102 briliantais, kurių bendras svoris yra 2 karatai. Medalionas iškaldintas Karalienės Elžbietos II karūnavimo 60-ojo jubiliejaus proga. Ekstremaliai mažas tiražas – tik 60 monetų per visą pasaulį.

  

Apie AS "Goldinvest Asset Management":

Bendrovė „Goldinvest Asset Management“ įsteigta 1997 metais, jos pagrindinė veikla yra tauriųjų metalų ir pramoninių prekių iš tauriųjų metalų supirkimas, apdorojimas ir pardavimas. Bendrovė taip pat prekiauja investiciniais tauriaisiais metalais (auksas, paladis, platina, sidabras ir tt) luitų ir monetų pavidalu, bei siūlo kredito paslaugą, įkeičiant tauriuosius metalus. Bendrovė įsteigė dukterinę įmonę Rusijoje ir filialą Lietuvoje. Bendrovė yra įtraukta prekybai į alternatyviąją rinką First North, kurios operatorė yra vertybinių popierių rinka NASDAQ OMX Ryga. Daugiau informacijos apie „Goldinvest Asset Management“ rasite www.latgold.lv

         Daugiau informacijos:
         Arnis Linde
         Projekto vadovas
         AS “Goldinvest Asset Management”
         Telefonas: +371 22050691
         E-paštas: arnis.linde@latgold.lv
         
         
         Sertifikuotas patarėjas:
         Girts Apsitis
         Valdybos pirmininkas
         “Ardente” Ltd
         Telefonas: +371 29466577
         E-paštas: ardente@ardente.lv