AS Goldinvest Asset Management parakstījis distribūcijas līgumu par eksluzīvas kompānijas The East India Company Bullion Ltd. (EIC) produkcijas izplatīšanu

Rīga, 2012-09-11 14:16 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- 2005.gadā Sanjiv Mehta, indiešu uzņēmējs, iegādājās East India Company (IRC) akcijas no 33 dažādiemm akciju turētājiem. Pēc šī darījuma kompānija piecu gadu laikā ieguldīja vairāk nekā £ 20 miljonus lai atjaunotu un pozicionētu East India Company kā luksusa zīmolu.

"East India Company bija pasaulē pirmais patiesi globālais zīmols, kas aptvēra kontinentus un tam bija gadsimtiem ilga milzīga ietekme uz attīstību starptautiskajā tirdzniecībā. Šo redzējumu un paralēles mēs saskatam arī šodien globālajos centienos attīstīt uzņēmuma zīmolu. Mēs esam lepni būt saistīti ar tik prestižu zīmolu un ceram turpināt uzlabot tā pozīcijas visā pasaulē, "teica Anands Mahindra, Mahindra grupas priekšsēdētāja vietnieks un rīkotājdirektors.

EIC veic vairāku nozaru uzņēmējdarbību un nodarbojas ar dārgmetālu, izsmalcinātu ēdienu, ekskluzīvu mēbeļu, nekustamā īpašuma, izdevējdarbības, modes, mākslas un rotaslietu jomā.

Kā pirmo EIC produktu, AS Goldinvest Asset Management piedāvā eksluzīvu un unikālu meistardarbu-1 kg zelta un sudraba, kas rotāti ar 102 dimantiem, kopumā 2 ct svarā, medaljonu. Medaljons tika kalts par godu karalienes Elizabetes II valdīšanas 60 gadu jubilejai. Tai ir ekstremāli maza tirāža-tikai 60 zelta vai sudraba medaljoni visā pasaulē.

Par AS Goldinvest Asset Management:

Goldinvest Asset Management ir dibināts 1997.gadā un darbojas sadzīves un rūpniecisko dārgmetālu uzpirkšanas, pārstrādes un pārdošanas biznesā, kā arī investīciju dārgmetālu (zelts, pallādijs, platīns, sudrabs u.c.) pirkšanas un pārdošanas biznesā. Uzņēmums arī izsniedz aizdevumus pret dārgmetālu ķīlu. Uzņēmumam ir meitas sabiedrība Krievijā, filiāle Lietuvā. Uzņēmuma akcijas ir iekļautas biržas NASDAQ OMX Riga alternatīvajā akciju tirgū First North. Papildus informācija par „Goldinvest Asset Management”: http://www.latgold.lv/

Papildus informācija:
         Arnis Linde