FLSmidth vinder stor kobberordre i Sydamerika


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet nr. 34-2012, 17. september 2012

FLSmidth har modtaget en ordre til en værdi af DKK 655 mio. på levering af ingeniør- og konstruktionsarbejde samt udstyr til en kobbermine i Sydamerika.

Ordren indgår i en større udvidelse af minen, og leverancen omfatter en primærknuser, adskillige lamelfødebånd, vibrationssigter, semiautogenmøller, kuglemøller, knusere til småsten, trykfiltre, opkoncentreringstanke til koncentrat og restprodukter samt flotationsceller med en kapacitet på 300 m3 og yderligere celler til molybdæn-anlægget.

"FLSmidth står stærkt på det sydamerikanske marked. Foruden vores omfattende kendskab til kontinentet og til mineralindustrierne sikrer vores One Source-strategi en hurtig og velkoordineret afvikling af ingeniørydelserne, hvilket sparer ingeniørtimer for slutbrugeren og gør det muligt at igangsætte anlægget inden for kortere tid," udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening indtil medio 2016.

               -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. +45 36 18 18 77.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version