BTS Group tecknar avtal värt ca. SEK 6.5 million med ett ledande globalt halvledarföretag


Stockholm, Sverige och Stamford, CT., USA, 2012-09-26 14:19 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- - BTS Group AB (publ.), - världsledande på implementation av strategiskt förändringsarbete med skräddarsydda affärssimuleringar som verktyg, meddelar att man tecknat avtal värt ca. SEK 6,5 miljoner med ett av världens största och ledande företag inom halvledarmarknaden. Projekten som har tagits fram i nära samarbete mellan BTS och uppdragsgivaren rullas ut under senare delen av 2012. Målgruppen för projektet är företagets högsta chefer och omfattar ett projekt för att öka samsynen kring företagets nya strategi.

"BTS har genom åren skaffat djup kunskap inom halvledarindustrin med ett flertal av aktörerna som kunder. Vi är stolta over att få förtroendet att i partnerskap med uppdragsgivaren utveckla och leda ett så strategiskt viktigt projekt med utgångspunkt från BTS unika metoder och affärssimuleringar.” kommenterar Dan Parisi, Executive Vice President, BTS USA.

Utgångspunkten och målet med projektet är att öka deltagarnas samsyn kring, och effektivisera implementeringen av, företagets strategiska inriktning. Affärssimuleringen som kommer att rullas ut under resterande delen av 2012 simulerar företagets snabbt växande portfölj av produkter och tjänster samt en marknad i förändring. Det övergripande målet med projektet är att få seniora chefer att växa in i rollen med utgångspunkt av ny kunskap i kombination med stor erfarenhet. Ett nytt beteende växer fram som kommer att säkerställa företagets tillväxt utifrån den nya strategin.

”Jag kan stolt konstatera att vi återigen har tecknat ett strategiskt viktigt avtal med ett av världens riktigt stora och ledande bolag.” säger Henrik Ekelund, VD BTS Group i en kommentar.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Thomas Ahlerup

Informations- och Investor Relationschef

BTS Group AB

Telefon                       +46-8-5870 7002

Mobil                         +46-768-966 300

E-mail                         thomas.ahlerup@bts.com

 

Om BTS Group AB

BTS är ett världsledande på strategiimplementation. BTS accelererar genomförandet genom att säkerställa att uppdragsgivarnas medarbetare har en samsyn kring strategierna, har rätt mental inställning till förändringsprojektet och slutligen har den kapacitet och kompetens som krävs för att skapa affärsresultat. BTS utnyttjar sina världsledande, skräddarsydda affärssimuleringar och upplevelsebaserad inlärningsmetoder för att genomföra dessa strategiskt viktiga projekt. BTS adderar värde främst inom tre områden: Strategisk utveckling & Affärsmannaskap, Ledarskap och Chefskap samt Försäljning.

BTS Group med huvudkontor i Stockholm, Sverige har mer än 350 högt kvalificerade medarbetare på mer än 25 kontor I over 17 länder på alla sex kontinenter. BTS arbetar med mer än 400 av världens största och ledande bolag inklusive 30 av världens 100 största bolag där några är högt respekterade som t.ex.: Anglo American, AT&T, Chevron, Coca-Cola, Ericsson, HP, Rio Tinto, Sony, Telefónica, and Unilever.

BTS Group AB omsatte under 2011 697,7 MSEK.

BTS är noterat på Stockholmsbörsen och handlas under symbolen BTS B.

För mer information om BTS besök os på: http://www.bts.com

Besök gärna BTS pressrum på myNewsdesk: http://www.mynewsdesk.com

 

 


Attachments

120926_Pressrelease_SemiConductor_Final_SWE.pdf