FLSmidth køber markedsledende teknologi til ubemandet drift


PRESSEMEDDELELSE

FLSmidth har i dag købt det tyske firma iSAM AG's markedsledende teknologi og produkter til ubemandet drift og procesoptimering af henholdsvis maskiner til råmaterialelagre og anlæg til pålæsning af tog.

De tilkøbte teknologier og produkter vil som led i FLSmidths One Source-strategi gøre det muligt for koncernen at tilbyde og levere komplette og integrerede løsninger til ubemandet drift af kundernes materialehåndteringsanlæg i miner, råmaterialelagre og havne.

Indførelsen af ubemandet drift understøtter kundernes fortsatte bestræbelser på effektivisering, bedre sikkerhed og vedligeholdelse, højere udbytte samt lavere omkostninger. 

Teknologierne og produkterne vil i tæt samarbejde med iSAM AG blive integreret med FLSmidths nuværende aktiviteter for at sikre kontinuitet i serviceringen af kunderne.

"Det er gennemprøvede teknologier der kan anvendes overalt i verden inden for råmaterialehåndtering og som vil styrke FLSmidths produktportefølje. Udviklingen går i retning af ubemandede driftssystemer, og teknologierne kan problemfrit integreres med FLSmidths nuværende forretning," udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.

                -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. +45 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version