Betting Promotion: Betting Promotion planerar listbyte


På styrelsesammanträde igår kväll, måndagen den 15 oktober 2012, beslutade styrelsen i Betting Promotion Sweden AB (publ) att ansöka om listning på Nasdaq OMX First North Sweden, vilket är ett led i ett planerat listbyte från NGM Equity till Nasdaq OMX First North Sweden under december 2012. Bolaget kommer löpande att offentliggöra ytterligare information via pressmeddelanden under processen avseende det planerade listbytet.

 

Motiv för det planerade listbytet

Styrelsen i Betting Promotion Sweden AB (publ) planerar att genomföra ett listbyte från den reglerade marknaden NGM Equity till Nasdaq OMX First North Sweden, som är en MTF (Multilateral Trading Facility). Kraven och regleringen är mindre på en MTF än en reglerad marknad och med beaktning på Betting Promotions nuvarande storlek och verksamhet gör styrelsen bedömningen att Nasdaq OMX First North Sweden erbjuder en för bolaget ändamålsenlig nivå i detta sammanhang. Därmed bedöms Betting Promotion kunna optimera sina resurser med ökat fokus på verksamheten för att främja en positiv utveckling för såväl Betting Promotion som bolagets aktieägare.

 

Certified Advisor utsedd

Under förutsättning av att listbytet genomförs som planerat har Betting Promotion utsett Sedermera Fondkommission AB till Certified Advisor och rådgivare i listningsprocessen.

 

Malmö 16 oktober 2012

 

För ytterligare information kontakta:

Greg Dingizian, Styrelseordförande i Betting Promotion Sweden AB.

Tel +46 40 10 53 50

 


Attachments

Pressmeddelande_20121016_e6f52[1].pdf