FLSmidth sikrer finansiering af investering i forskning og udvikling


PRESSEMEDDELELSE

FLSmidth har indgået en låneaftale til en samlet værdi af EUR 130 mio. med Den Nordiske Investeringsbank (NIB). Lånet er øremærket til investeringer i forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Det er et syvårigt lån, som skal finansiere FLSmidths globale indsats inden for forskning og udvikling i perioden 2013-2015. Udviklingsprogrammet fokuserer på nye produkter, energieffektiviseringer og bedre udnyttelse af materialer og brændsler i produktionprocessen samt reduktion af skadelige udslip. Den samlede indsats sker inden for en budgetramme på EUR 260 mio.

"Dette lån fra Den Nordiske Investeringsbank understøtter vores kraftige fokus på forskning og udvikling. En vedvarende indsats inden for forskning og udvikling er nøglen til FLSmidths fremtidige udvikling, og vore aktiviteter på dette område foregår globalt i vores forskellige teknologicentre," udtaler koncernøkonomidirektør Ben Guren.

FLSmidth lægger i sine investeringer i forskning og udvikling særlig vægt på anvendelsen af alternative brændsler, reduceret udslip og affald, øget varmegenvinding, lavere kraftforbrug, minimeret vandforbrug, øget anlægskapacitet, høj driftsfaktor og -effektivitet samt minimal sikkerhedsrisiko.

              -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncernøkonomidirektør Ben Guren, FLSmidth & Co. A/S på tlf. +45 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version