Betting Promotion: Förändring i ledningsgruppen


Malmö, Sverige, 2012-12-11 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

Vice VD Pär Timby och CTO Christian Malmros lämnar på egen begäran Betting Promotion Sweden AB den 31 december 2012. Betting Promotion har de senaste åren fokuserat på utveckling av erbjudande till bookmakers för att bredda sin kundbas. Pär och Christian har varit delaktiga i denna utveckling och lämnar nu efter sig en stabil plattform inför framtiden.
Nu går Betting Promotion in i en ny fas med fokus på marknadsföring och försäljning och har behov av mer säljorienterad ledning.


- Jag har tillsammans med Christian lett den tekniska utvecklingen av bookmakerprodukten i sin första fas och det har varit en mycket rolig och utmanande tid. Nu när Betting Promotion går in i en annan fas känner jag att det är ett bra tillfälle för mig att lämna över till nya krafter, säger Pär Timby.

 - Genom mina tidigare roller som en av grundarna av Betting Promotion och styrelseledamot sedan 2010 har jag följt utvecklingen för bolaget på mycket nära håll. Just nu arbetar jag med att sätta samman en ny ledningsgrupp anpassad för våra framtida utmaningar, säger tillförordnad VD Jonas Ornstein.

 

Malmö 11 december 2012

 

 

För ytterligare information kontakta:

Greg Dingizian

Styrelseordförande i Betting Promotion Sweden AB (publ)

Tel +46 40 10 53 50

 

Certified Adviser:

Sedermera Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser.

 

 

 Betting Promotion Sweden AB (publ) är holdingbolag till rörelsedrivande dotterbolag. Betting Promotion sätter odds och handlar på sporthändelser. Spel hanteras både innan match och under pågående match, så kallad live betting. Sedan 2003 har Betting Promotion varit market maker på världens ledande spelbörser. Handeln sköts automatiskt och är därigenom menad att vara både effektiv och stabil. Betting Promotion erbjuder även odds till bookmakers.  


 

 


Attachments

Betting Promotion  121211 SE.pdf