Betting Promotion: Tain AB ny storägare


Tain AB har förvärvat cirka 18,5 % av aktierna i Betting Promotion Sweden AB (Publ), och är därefter bolagets största aktieägare. Säljare är bland andra de tidigare större aktieägarna Key Quest Limited, som sålt hela sitt innehav, och Hampus Hägglöf, som sålt 500 000 aktier, vilket innebär att Hägglöfs innehav nu understiger 5 %.

- Betting Promotion är ett bra företag med en fantastisk produkt. Tain levererar idag Betting Promotions bookmakerprodukt till mer än tio operatörer och vi kan tydligt se styrkan i produkten. Vi tror att både Tain och Betting Promotion är väl positionerade för att spela en stor roll inom online gaming industrin under de kommande åren. Vi ser fram emot att arbeta ännu närmare med ledningen och styrelsen i Betting Promotion för att förverkliga den fulla potentialen i båda företagen, säger Christer Fahlstedt VD Tain AB.

- Jag har talat med Christer Fahlstedt och ser mycket positiv till Tains förvärv, säger styrelseordförande Greg Dingizian.

Tain grundades 2001 och är en beprövad leverantör av infrastrukturmjukvara inom spelbranschen. Produkterna inkluderar en svit av populära spel inom poker, casino och sportsbook, en backoffice plattform med transparant integration till olika spelsystem, marknadsledande betalningsystem som stöder mer än 50 betalningsmetoder. Tain erbjuder också ett komplett utbud av data centers och stödtjänster i flera speljurisdiktioner, inklusive Malta, Kahnawake och Curacao.

Malmö 14 december 2012

För ytterligare information kontakta:

Greg Dingizian
Styrelseordförande i Betting Promotion Sweden AB (publ)
Tel +46 40 10 53 50