Betting Promotion: Ny ledningsgrupp


Malmö, Sverige, 2013-01-07 15:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Betting Promotion Sweden AB (publ), grundat 2003 med affärsidén att hantera risker och likviditet till bookmakers och oddsbörser, har en ny ledningsgrupp.

Som tidigare har kommunicerats går Betting Promotion in i en ny fas med fokus på marknadsföring och försäljning. Den nya ledningsgruppen är sammansatt utifrån dessa förutsättningar och består av VD Jonas Ornstein, CFO Oliver Zammit, CMO Richard Hogg, Product Manager Robert Wintersteller och Market Manager Lars Berglund.

Jonas Ornstein har en fil kand i systemvetenskap och är en av grundarna till företaget. Jonas var utvecklingsansvarig under perioden 2003-2006.

Oliver Zammit, bolagsgruppens CFO, har en fil kand i redovisning och Master i financial services. Oliver är anställd inom gruppen sedan 2006.

Richard Hogg har arbetat inom online gaming sedan 1999. Richard är stationerad i London och anställd sedan januari 2012.

Robert Wintersteller, Product Manager, är civilingenjör inom teknisk fysik och elektroteknik, och högskoleingenjör i elektroteknik. Robert har sju års erfarenhet av mjukvarautveckling och algoritmhandel. Han arbetar inom bolagsgruppen sedan 2006.

Lars Berglund har en fil kand i socionomi. Som Market Manager är Lars ansvarig för innehållet i kunderbjudandet. Han är anställd sedan 2009.

- Vår nya ledningsgrupp har bred kompetens och gedigen erfarenhet inom spelbranschen, vilket gör oss väl rustade för kommande utmaningar, säger VD Jonas Ornstein.

Malmö 7 januari 2013


För ytterligare information kontakta:
Greg Dingizian
Styrelseordförande i Betting Promotion Sweden AB (publ)
Tel +46 40 10 53 50


Certified Adviser:
Sedermera Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser.


Betting Promotion Sweden AB (publ) är holdingbolag till rörelsedrivande dotterbolag. Betting Promotion sätter odds och handlar på sporthändelser. Spel hanteras både innan match och under pågående match, så kallad live betting. Sedan 2003 har Betting Promotion varit market maker på världens ledande spelbörser. Handeln sköts automatiskt och är därigenom menad att vara både effektiv och stabil. Betting Promotion erbjuder även odds till bookmakers.


Attachments

Pressmeddelande Betting Promotion 2013-01-07.pdf