NIMITYS TAKOMA OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ


Tampere, 2013-01-11 13:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Takoma Oyj                Pörssitiedote  11.1.2013  klo 14.30                      

  

NIMITYS TAKOMAN JOHTORYHMÄSSÄ      

Takoma–konsernin hankintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Insinööri (YAMK), Jani Perälä (38) alkaen 11.2.2013. Tehtävä on uusi ja Jani vastaa Takoman hankinta- ja ostotoiminnan kehittämisestä ja organisoinnista koko konsernin tasolla. Ennen tätä tehtävää hän on toiminut mm. Patria-konsernin eri liiketoiminnoissa (Patria Land Services Oy ja sen edeltäjä Patria Vehicles Oy sekä Millog Oy) tuotannon ja jälkimarkkinoinnin kansainvälisissä hankinnan ja logistiikan johto- ja kehitystehtävissä, kuten hankintapäällikkönä sekä Suomessa että Puolassa ja viimeksi logistiikkajohtajana Land Services-liiketoiminnassa. Lisäksi hän on toiminut myös Sisu Akselit Oy:ssä ostopäällikkönä.

Takoma Oyj

 

Ari Virtanen

Toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja

Ari Virtanen

Takoma Oyj

040 351 8493

 

Takoma on erikoistunut voimansiirtokomponenttien valmistukseen, hydrauliikan kokonaisjärjestelmiin ja komponentteihin sekä vaativien kappaleiden koneistukseen. Takomaan kuuluvat Takoma Gearsin hammastettujen komponenttien tehdas Parkanossa, Tampereen Laatukoneistuksen hydrauliikkasylinteritehdas Akaassa, Hervannan Koneistuksen koneistuskonepaja Tampereella sekä hydrauliikka- ja automaatiojärjestelmiin erikoistunut Takoma Systems Keminmaalla.

Takoma tavoittelee voimakasta sekä orgaanista että yritysostoin toteutuvaa kasvua. Tilikaudella 2012 Takoman liikevaihto oli 29 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 193 henkilöä. Takoma Oyj:n osakkeet (TAM1V) noteerataan Helsingin pörssin päälistalla.