NYSE Euronext kent Best Performer Award toe aan DPA Group N.V.


Amsterdam, 14 januari 2013 - NYSE Euronext heeft de 'Best Performer Award 2012' in de categorie lokale markt toegekend aan DPA. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beursgenoteerde bedrijven die het afgelopen jaar de grootste koerswinst hebben behaald. NYSE Euronext CEO Cees Vermaas overhandigde de award op 11 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van Euronext in Amsterdam aan Olav Berten, COO van DPA.
"In 2012 heeft DPA voor het tweede achtereenvolgende jaar vooruitgang geboekt in het verstevigen van onze marktposities en het realiseren van schaalvergroting. Ook zijn nieuwe niches ontwikkeld en is onze flexibele schil versterkt. We zijn erg blij met het vertrouwen dat beleggers in onze groeistrategie tonen. Deze award is een prachtige bekroning van de prestaties van DPA in de conjunctuurgevoelige flexbranche", aldus Berten.

Over DPA
DPA detacheert gespecialiseerde professionals bij bedrijven, overheden en non-profit instellingen. Via markt-, klant- en mensgerichte business units voorziet DPA in flexibele oplossingen voor projecten, vernieuwings- en verandertrajecten en tijdelijke vervanging. De groep bestaat onder andere uit DPA Banking & Insurance, DPA Compliance, DPA Engineering, DPA Finance, DPA IT Infrastructure Solutions, DPA Legal, DPA Overheid (DPA Recht & Ruimte en DPA Sociale Zekerheid), DPA Supply Chain, Benkis en GEOS. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

Noot voor de redactie:
Foto's van de award-uitreiking zijn beschikbaar via DPA Investor Relations: Liesbeth Bleeker, liesbeth.bleeker@dpa.nl of telefoonnummer 020 515 15 55.


Attachments

Volledig persbericht DPA