PartnerTechs årsredovisning 2012


PartnerTechs svenska årsredovisning för 2012 har publicerats och finns tillgänglig på PartnerTechs hemsida, www.partnertech.com. En tryckt version kommer att distribueras till de aktieägare och andra intressenter som begärt detta.

Den engelska versionen av årsredovisningen publiceras på www.partnertech.com inom kort.

 

För mer information kontakta:

Åke Bengtsson, CFO

Tel. 040-10 26 42

 

----------------------------------------------------------------------------------

Om PartnerTech

PartnerTech utvecklar och tillverkar produkter på uppdrag av ledande företag, främst inom områdena Informationsteknologi, Industri, Miljöteknik, Medicinsk teknik och instrument, Försvar och marin samt Sälj- och betalningslösningar. PartnerTech omsätter drygt 2,2 miljarder kronor och har ca. 1 300 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Vellinge, är noterat på NASDAQ OMX, Stockholm. Hemsida: www.partnertech.se

 

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som PartnerTech AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 2 april 2013 kl.15.30.


Attachments

PartnerTech Årsredovisning 2012.pdf