indkaldelse til Generalforsamling i Andersen & Martini A/S


Greve, Danmark, 2013-04-02 16:52 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

 

 

ANDERSEN & MARTINI A/S

 

indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets afdeling på

Agenavej 15, 2670 Greve

 

onsdag den 24. april 2013 kl. 16.00 DAGSORDEN (Med fuldstændige forslag):

 

1.      Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

2.      Fremlæggelse af årsrapport med revisionspåtegning

  1. Beslutning om:

a)     Godkendelse af årsrapporten.

b)     Bestyrelsens forslag til anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

Bestyrelsen foreslår, at årets resultat på -4.945 t.kr. dækkes af egenkapitalen.

c)      Godkendelse af bestyrelsens honorar for 2013

Bestyrelsen foreslår, at det samlede honorar for bestyrelsen i regnskabsåret 2013 udgør t.kr. 570.

d)     Godkendelse af overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af ledelsen.

 

Forslag til overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af ledelsen er vedlagt indkaldelsen.

 

Ved godkendelse af de overordnede retningslinjer indsættes som nyt afsnit i § 21 i vedtægterne:
 

”Bestyrelsen har fastsat overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af ledelsen. Disse retningslinjer er behandlet og godkendt på generalforsamlingen den 24. april 2013. Retningslinjerne for incitamentsaflønning er gjort offentligt tilgængelige på selskabets hjemmeside www.a-m.dk

.”

 

4.      Valg af medlemmer til bestyrelsen

Bestyrelsen foreslår genvalg af direktør Per Martini, advokat Erik Justesen, direktør Jens Erik Christensen, direktør Lars Taarn Pedersen og direktør Henning Hürdum. Direktør Peter Villumsen ønsker ikke genvalg. For oplysninger om ledelseshverv for kandidater til genvalg henvises til selskabets hjemmeside

 http://www.a-m.dk/investor/bestyrelse   

 

5.      Valg af revision

Bestyrelsen foreslår genvalg af PwC Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.


6.      Forslag fra bestyrelsen om:

 

a)     Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til at lade selskabet løbende erhverve egne aktier i et omfang således, at den pålydende værdi af selskabets samlede beholdning af egne aktier ikke på noget tidspunkt overstiger 25 % af selskabets aktiekapital. Købsprisen må ikke afvige mere end 10 % fra den på erhvervelsestidspunktet noterede kurs på Nasdaq OMX Copenhagen A/S.

 

b)     Bestyrelsen foreslår, at henvisninger i vedtægterne til ”Erhvervs- og Selskabsstyrelsen” ændres til ”Erhvervsstyrelsen”, og at henvisninger til ”aktieselskabsloven” ændres til ”selskabsloven”.

 

  1. Bemyndigelse til dirigenten

Bestyrelsen foreslår, at dirigenten bemyndiges til med substitutionsret at anmelde det vedtagne og foretage de ændringer heri, som Erhvervsstyrelsen eller andre myndigheder måtte kræve eller henstille foretaget som betingelse for registrering eller godkendelse.

 

8.   Eventuelt

 

Majoritetskrav

Vedtagelse af de under dagsordenens pkt. 2, 3, 4, 5, 6 litra a og 7 stillede forslag kræver, at forslagene vedtages med simpelt flertal, jf. vedtægternes § 16, stk. 1 og selskabslovens § 105.

Vedtagelse af det under dagsordenens pkt. 6 litra b stillede forslag kræver, at 2/3 af aktiekapitalen er repræsenteret på generalforsamlingen, og at mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede aktiekapital er for forslaget, jf. vedtægternes § 16 og selskabslovens § 106, stk. 1.

 

Aktionæroplysninger

Selskabets aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet 23.830.000 kr., hvoraf 3.584.000 kr. er A-aktier og 20.246.000 kr. er B-aktier. Aktiekapitalen er opdelt i aktier à 10 kr. eller multipla heraf. Ethvert aktiebeløb på 10 kr. af A-aktiekapitalen giver 10 stemmer, og ethvert aktiebeløb på 10 kr. af B-aktiekapitalen giver 1 stemme.

 

Registreringsdato

Deltagelse i og stemmeret på generalforsamlingen tilkommer alene aktionærer, som er registreret som aktionær en uge før generalforsamlingens afholdelse, dvs. 17. april 2013 kl. 23.59. Stemmeret for aktionærer, der har erhvervet deres aktier ved overdragelse, er betinget af, at de pågældende senest den 17. april 2013 kl. 23.59, er blevet noteret i selskabets ejerbog eller har anmeldt og dokumenteret deres erhvervelse til selskabet.

 

Adgang til generalforsamlingen  

Adgangskort kan rekvireres fra den 03.april 2013 til og med den 19. april 2013 kl. 23.59. på info@a-m.dk eller via VP’s hjemmeside www.vp.dk/gf eller på 43 58 88 91.

 

Fuldmagt

En aktionær kan møde og stemme ved at give fuldmagt enten til bestyrelsen eller til tredjemand. Fuldmægtigen skal senest den 19. april 2013 kl. 23.59  have bestilt adgangskort på info@a-m.dk eller via VP Securities A/S’ hjemmeside www.vp.dk/gf.

 

Fuldmægtigen skal på forlangende fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt udstedt ikke tidligere end et år før generalforsamlingen.

 

Afgivelse af fuldmagt kan ske ved returnering af vedlagte fuldmagtsblanket til Andersen & Martini A/S, Agenavej 15, 2670 Greve, mrk. Generalforsamling 2013, pr. fax til 36 93 10 01 eller pr. e-mail til info@a-m.dk

.

 

Fuldmagt  kan desuden afgives direkte på www.vp.dk/gf eller på www.a-m.dk 

 

Fuldmagter skal være Andersen & Martini A/S i hænde senest 19. april 2013 kl. 23.59.

 

Brevstemme

Aktionærer kan stemme skriftligt ved brev. Afstemning ved brev kan ske ved at udfylde brevstemmeblanket. Brevstemme skal være selskabet i hænde senest den 23. april 2013 kl. 23.59. For aktionærer, der ikke er navnenoterede, skal brevstemme vedlægges en udskrift af aktiebeholdningen fra VP Securities A/S.

 

Brevstemme kan desuden afgives direkte på www.vp.dk/gf eller på www.a-m.dk

 

Dokumenter

Indkaldelsen, en oversigt over det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, de dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder den senest reviderede årsrapport og dagsorden med de fuldstændige forslag samt de formularer, der skal anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt eller pr. brev, vil blive sendt til enhver noteret aktionær, der har fremsat anmodning herom og vil samtidigt være tilgængelig fra den 03. april 2013 på selskabets hjemmeside

 

 www.a-m.dk  under fanebladet investor/generalforsamling.

 

Spørgsmål

På generalforsamlingen vil aktionærernes spørgsmål til bestyrelse og direktion blive besvaret.

 

Aktionærerne kan også stille skriftlige spørgsmål til selskabets ledelse vedrørende dagsordenen eller de oven for nævnte dokumenter. Spørgsmål skal sendes til Andersen & Martini A/S, Agenavej 15, 2670 Greve, mrk. Generalforsamling 2013, pr. fax til 36 93 10 01 eller pr. e-mail til info@a-m.dk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Greve, den 02. april 2013

 

Bestyrelsen

 


Attachments

Indkaldelse til generalforsamling 2013_02042013.pdf